Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er den riktige måten å slå en bil?

Slå en bil den riktige måten kan, ved første tanke, virke som en no brainer. Men det er mange sjåfører som ikke klarer å ta hensyn til regler og protokoller for å gjøre en korrekt sving daglig. Ved hjelp av riktig bil som svingte metoder, vil du ikke bare sikre din egen sikkerhet, men også andres sikkerhet. To viktige ingredienser i å lage en korrekt sving betaler oppmerksomhet og forutse din tur på forhånd. Instruksjoner
Venstre & Høyre Slår
en

Slå på “ venstresving ” eller “ høyresving ” signal på minst 100 meter før du ankommer din vendepunkt. Slik slår du på signalet bare trekke signalet bryter som er plassert på venstre side av rattet. Trekk bryteren ned for å slå på venstre blinklys. Trekk bryteren opp for å slå på høyre blinklys.
2

Se inn bakspeilet og sidespeilene for å oppdage andre biler som er nær deg.
3

Få inn i snu kjørefelt så snart det er et brudd i trafikken. Hvis du slår igjen, komme inn i din venstre vending kjørefelt. Hvis du slår riktig, får i kjørefeltet som er lengst til høyre. Noen snu baner er merket med piler, mens andre ikke er det. Hvis veien du er på reise har bare har to baner, bo i kjørefeltet du er i.
4

Vær vaktsom og vær forsiktig når du nærmer deg din vendepunkt. For eksempel, ta hensyn til den trafikken som er på vei mot bilen din. Bruk “ bakfra ” speil for å se trafikken som er bak bilen din. Se til venstre og høyre for andre biler som kan være nærmer din skjæringspunktet. Ta hensyn til trafikklys og stoppskilt som er plassert ved krysset ditt. Se etter fotgjengere som kan krysse gaten.
5

Gjør din tur bare når veien er klar. Hvis du slår til venstre, vil du bruke begge hender for å gradvis snu rattet mot venstre. Å svinge til høyre, vri rattet til høyre. Sakte fart som du slår.
6

Turn inn i kjørefelt som er nærmest deg. For eksempel, hvis gjør en venstresving på en firefelts vei, styre bilen inn i venstre kjørefelt. Du kan alltid endre baner senere når din tur er gjennomført.
7

Rett hjulene. For å gjøre dette, løsne grepet på rattet. Tillat rattet for å gli tilbake inn i en posisjon. Hvis du gjorde en venstresving, vil rattet gli tilbake til høyre. For en høyresving, vil rattet gli tilbake til venstre.
Å gjøre en U-sving
8

Bestem hvorvidt en U-sving er tillatt på ønskede vendepunkt. Hvis en U-sving er ikke tillatt, vil det være et skilt som angir denne informasjonen.
9

Slå på venstre blinklys. Sjekk din bak og siden vise speil for å sikre at det er en pause i trafikkflyten.
10

Få inn helt til venstre snu kjørefelt. Se for motgående trafikk, andre omkringliggende trafikk og fotgjengere som du nærmer deg vendepunkt.
11

Slå rattet skarpt til venstre som du sakte fart for å gjøre U-sving. Styr bilen inn i kjørefeltet som er nærmest deg som du gjør din tur. Du kan alltid endre baner senere.
12

Rett hjulene ved at rattet for å gli tilbake til høyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145502.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning