Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Fun Drivers Utdanning Games

Drivere utdanning klasser er en verdifull ressurs for begynnelsen drivere. I løpet av disse kursene, blir elevene lært kjøring lover, teknikker, sikkerhetsprosedyrer og tegn anerkjennelse. Studentene lærer gjennom læreren instruksjon, hefter, brosjyrer og videoer. En annen måte å forsterke disse leksjonene er å engasjere elevene i spill som involverer drivere utdanning regler og retningslinjer. Studenter kan ta en pause fra alt utenat, forebyggende undervisning, og ha det litt gøy mens de lærer. Road Sign Bingo

Læring alle de forskjellige veiskilt og hva de mener er en viktig del av drivere utdanning. Lisens tester innebære en del på skilt identifikasjon, selv for fornyelse. For å hjelpe elevene å bli mer kjent med veiskilt, spille Road Sign Bingo. Først må 5-tommers-by-5-tommers bingo boards. Fyll i rutene på hvert bord med bilder av veiskilt. Hver student styre vil ha de samme tegn, bare ikke i de samme rutene. Deretter ringe ut navnene på tegn eller instruksjonene skiltene kommandoen. Dersom en student vet skiltene og gjenkjenner det på hans bord, plasserer han en X over den plassen. Den første eleven å fylle hans bord hele veien over, ned eller diagonalt, vinner.
Driver Game Show

Du kan lage et spill show med elevene å lære dem reglene for kjøring. Velg elevene å spille på to motstridende lag. Hvert lag bør gis en sykkel horn å bruke til "buzz in" i løpet av spillet. Læreren presenterer en real-life kjøring scenario for lagene og deretter spør hva sjåføren skal gjøre videre. Lagene kan snakke, og det første laget til å komme opp med et svar honks sitt horn. Hvis svaret er riktig, får de en stjerne. Hvis de er feil, kan det andre laget prøve å svare på spørsmålet riktig. Hvis de gjør det, får de en stjerne. På slutten av spillet, vinner laget med flest stjerner.

Driving Race

Studenter kan også spille et spill med miniatyr biler til å gå over driving lover. Du trenger en rull med papir, små, die-cast biler, kartotekkort, og penner. Rull arket ut på et bord eller på gulvet, ca 6 meter lang. Tegn linjer horisontalt over papiret ca 4 inches fra hverandre for hele lengden. Gi hver elev en die-cast bil. Har elevene linje opp bilene i den ene enden av papiret. Skriv et spørsmål om å kjøre lover på brettet og tilbyr tre mulige svar: A, B og C. gi studentene 10 sekunder å skrive ned sine svar på en indeks kortet. Be dem om å holde opp kortene sine. Studentene med riktig svar får å flytte bilene sine frem én linje. Den første bilen for å gjøre det til slutten av papiret vinner løpet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145233.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning