Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Manøvrerbarhet Regler for førerprøve

Detaljene i hver førerens test varierer avhengig av staten. De består vanligvis av en skriftlig test og en road test. I noen stater, som Ohio, det er en annen del av veien test kalt manøvrerbarhet test. For å bli tildelt et førerkort i stater som Ohio, må du forbi manøvrerbarhet delen av testen. Type

manøvrerbarhet testen består av en 9-by-20 fot boksen merket av fem kjegler. Drivere må være i stand til å manøvrere fremover gjennom boksen og i revers. Begge disse handlingene må være i en kontinuerlig bevegelse.
Egenskaper

Mens du tar manøvrerbarhet test, vil den offiseren som administrerer testen informere føreren av hvilken vei å gå (høyre eller venstre). I noen tilfeller vil administrere offiser la sjåføren bestemmer. Det er best å gå i den retningen du føler deg mer komfortabel med.
Funksjon

Funksjonen til manøvrerbarhet testen er å finne ut om en ny driver kan trygt manøvrere rundt hindringer. Selv ikke en "offisiell" betegnelse, tror mange at manøvrerbarhet test etterligner lukeparkering test, som ikke lenger er gitt i enkelte stater.
Passing

Bestått manøvrerbarhet testen er basert på et poengsystem på 25 poeng. Fradrag gis for å stoppe for å sjekke ens fremgang, dulter borti en markør, stoppe for tidlig eller ikke blir foret opp med boksen. Twenty-fem poeng blir automatisk tatt hvis driveren velter en markør, det går over eller tar andre tiltak som er ansett som farlig.
Time Frame

Vanligvis er det er grenser for hvor mange ganger testen kan tas i en gitt periode. For eksempel, i noen tilfeller, er sjåfør under 21 år kan bare ta manøvrerbarhet delen av testen fire ganger i en seks måneders periode. Sviktende fire ganger resulterer i å bli utestengt fra å ta testen i seks måneder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145147.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning