Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å drive en Honda motorsykkel

Mange har tatt til de åpne veiene på to hjul. Det er mange grunner til å sitte på en motorsykkel. Noen ryttere velger en motorsykkel å kutte ned på bensin kostnader på deres daglige pendle. De fleste rytterne elsker friheten til den åpne veien og følelsen av vinden blåser over kroppen sin som de rir. Uansett hvorfor du velger å sykle, er det flere skritt du må ta for å kjøre trygt. Honda motorsykler er noen av de sikreste på markedet og den enkleste å bruke. Du trenger
Honda MotorcycleSafety utstyr
Vis flere instruksjoner
en

antrekk deg i riktig sikkerhetsutstyr. Du bør ha en komfortabel, velsittende hjelm og vernebriller. Lange bukser, sokker og sko eller støvler som dekker ankelen er nødvendig for lavere kropp. Og ikke glem en langermet skjorte eller jakke for å beskytte overkroppen.
2

Gjør deg kjent med håndkontroller. På en Honda motorsykkel, er det clutch hendel plassert over venstre styret, og kontrollene til dim og lyse frontlysene er plassert på toppen av styret. Hornet på en Honda motorsykkel betjenes ved å skyve en liten svart knapp på venstre styret, like til høyre for håndtaket. Foran bremsehendelen er plassert over høyre håndtak. Retten håndtaket er gassen - vri håndtaket mot deg for å akselerere. Av /Run knappen er en stor rød knapp plassert på toppen av høyre håndtak. På startknappen er en liten svart knapp, som ligger like til venstre for håndtaket på høyre håndtak.
3

Gjør deg kjent med foten kontrollene. På en Honda, er girspaken plassert like foran venstre footpeg, eller over venstre fotbrett. Baksiden bremsehendelen ligger like foran høyre footpeg eller over høyre fotbrett.
4

Sjekk motorsykkelen for å sikre at den er i forsvarlig stand. Noen ting å sjekke er dekktrykk, væskenivåer, clutch og gass, og bremser. Du må også sørge for at hovedlysene, baklysene og blinklys fungerer som de skal. Test horn, og justere speilene.
5

Sett deg komfortabelt på sykkelen, og heve den til en oppreist posisjon. Forsiktig støtte hele vekten av sykkelen på høyre fot mens du øker støtten med venstre fot. Gå deretter tilbake din venstre fot til bakken for å holde sykkelen stødig.
6

Sett nøkkelen i tenningen, og vri nøkkelen til "Start"-posisjon. Tenningen på en Honda ligger rett under setet på venstre side av sykkelen. Slå den røde bryteren til "Run"-stilling. Sørg for at sykkelen giret står i nøytral ved å trå på girspaken med venstre fot flere ganger for å finne første gear. Deretter trekker girspaken opp et halvt skritt til "nøytral". Honda motorsykler har et grønt lys på speedometeret som betyr når sykkelen er i "nøytral". Trekk clutch spaken helt i. Deretter trykker du på startknappen for å fyre opp motoren.
7

Plasser sykkelen i første gir ved å trå ned på girspaken flere ganger. Sakte slipper clutchen mens vri forsiktig på gassen. Skifte gir som nødvendig. De fleste Honda motorsykler har et skifte lys på speedometeret som vil hjelpe deg å bestemme når man skal skifte gir.
8

Sakte ta sykkelen til en stopp når du er ferdig med turen. Shift sykkelen ned i "nøytral", og senke støtten. Drei "Run /Off"-knappen på venstre styret til "Off" posisjon. Vri nøkkelen til "Off" posisjon i tenningen. Deretter skifte sykkel i første gear etter at motoren har stoppet å holde sykkelen ruller vekk etter at du går av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145148.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning