Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å parkere på en parkeringsplass

Som en begynnelse driver, er du lære nye prosedyrer og funksjoner. Alt du gjør bak rattet i bilen din må være gjennomført med tanke på sikkerhet (din sikkerhet samt sikkerheten til andre sjåfører og fotgjengere). Enten du tar private kjøretimer fra en kjøreopplæring selskap eller på videregående skole, eller lære fra foreldrene dine, må du lære å parkere på en parkeringsplass riktig. Du trenger
Learner tillatelse
lisensiert sjåfør over 21 år i passasjersetet
Stor parkeringsplass med noen parkerte biler
Location for fortauskant parkering
Vis flere instruksjoner

en

Finn en stor parkeringsplass som ikke er for full, slik at du kan øve med tomme områder og områder som har biler som allerede er parkert. Du ønsker å øve parkering i det tomme området først, før du blir komfortabel før du prøver å parkere ved siden av en annens bil.
2

Trekk opp til en tom parkeringsplass stall sakte, helt til foran venstre dekk er selv med malt stall som er nærmest deg. Signalisere hensikt å ta til venstre. Sakte ned til du er nesten stoppet, og begynner å snu rattet mot venstre. Som du trekke bilen i, holde styr på distansen fra malt stall linje til venstre. Med bilen i Park, sjekke avstand fra både malte linjer.
3

Rett rattet ut og fortsette å trekke inn på parkeringsplassen stall sakte. Hvis det er en konkret fortauskant foran deg, trekke bilen opp til dine forhjulene bump denne fortauskant. Hvis bilen din er en lav-klaring bil, men stopp før du når fortauskanten slik at du ikke skader undersiden av bilen. Fortsett å øve på parkeringsplasser uten tilstøtende biler til du føler deg komfortabel parkering.
4

Flytt til et område på parkeringsplassen som har noen biler som allerede er parkert. Se etter en tom stall som har to sedan eller mindre biler parkert på begge sider, det vil være vanskeligere å trekke inn og rygge ut hvis du er mellom to store SUVer. Spør din instruktør for å demonstrere parkering mellom to biler som du ser.
5

Practice parkering mellom to biler eller ved siden av en bil, dra din venstre dekk selv med malt parkering linje. (Du har øvd trekke inn i en stall nærmest deg.)
6

Begynn å trene parkering i en stall på høyre side for å lære å måle avstanden mellom høyre side av bilen og malt stall linje. Dra opp til et tomt sted langsomt til høyre dekk er selv med malt linje, signalisere hensikt å svinge til høyre og slår inn i båsen og rette rattet ut. Trekke opp til fortauskant, stoppe og sette bilen i park. Sjekk bilens avstand fra både malte stall linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145167.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning