Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Tennessee Motor Vehicle Tittel Information

The Tennessee Department of Revenue overvåker håndteringen av tittel og registrering for motorkjøretøy eiere gjennom hver av statens 95 fylke kontorist kontor. For å søke på tittel og registrering, bør nåværende og nye beboere bringe en primær ID, inkludert et førerkort, fødselsattest, militært ID, vigselsattest, adoptiv dekret, juridisk endring av navn eller innvandring papirer. Bileiere må også ta med to av følgende: en datastyrt sjekk spire, fagforeningsmedlemskap kort, arbeid IDer, kontoutskrift, Social Security-kortet, helsetrygdkort, militære poster og W-2 skjemaer eller andre IRS dokumenter.
Hold tittel og registrering oppdatert i TN
fylke Clerks

fylke Clerks av Tennessee tilby de samme tjenestene som en avdeling av motorvogner lignende gir i andre stater. Sammen med å levere bileiere med skjemaer og tjenester knyttet til motorvogn tittel og registrering, nåværende og nye innbyggere i Tennessee kan fyre av en lien for en tittel, få spesialitet plater, søke om førerkort og håndtere andre kjøretøy-relatert virksomhet.

Tennessee Residents

Gjeldende innbyggerne i Tennessee må tittel og resister biler gjennom fylket kontorist. For nye biler, må ekspeditøren se produsentens Statement of Origin og den nye bilen faktura. Brukte biler krever litt annen dokumentasjon, inkludert en gyldig sertifikat av tittelen tildelt den nye eieren og eventuelt en kilometerteller Disclosure Statement. I begge tilfeller er en kopi av eierens nåværende registreringen er nødvendig for overføring av platene.
Ny på Tennessee

Før nye innbyggerne i Tennessee kan tittel og registrere sin kjøretøy, må de sjekke utslippskrav for sitt fylke. Når dette er fullført, kan de fylle ut søknaden for Certificate of Tittel og registrering på deres lokale fylket kontorist kontor. Sammen med bestått utslipp sertifikat (hvis nødvendig), må føreren å vise ekspeditøren deres nåværende registrering og lien informasjon eller out-of-state tittelen.
Midlertidige Tags
< p> Noen motorkjøretøy eiere kan kvalifisere for midlertidige koder i Tennessee hvis de har tittelen problemer. Også, hvis et kjøretøy må repareres etter en utslipp inspeksjon og registrering er aktuell, kan en sjåfør søke om midlertidige koder. Eieren bør kontakte sitt lokale fylket kontorist kontor til å kontrollere all dokumentasjon som han trenger å presentere.
Duplicate Titler

skattebetaler og Vehicle Services Division håndterer forespørsler om Duplicate Certificate av tittel i person og via e-post. I person, må eierne bevise sin identitet med et førerkort eller annen legitimasjon. Ikke-eiere må også vise gyldig identifisere sammen med eiers attestert fullmakt. For å søke per post, kan en bil eieren finne Sertifisering av Duplicate Certificate of Tittel på sin lokale fylke kontorist kontor, som må fylles ut og sendes til Tennessee Department of Revenue.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145281.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning