Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Trafikkskilt og betydningen av deres figurer

Trafikkskilt er en viktig del av daglig kjøring. Måten et trafikkskilt er utformet både i sin ordlyd og form er å hjelpe føreren til å identifisere det selv i ugunstige værforhold. Hvis det snør eller regner tungt og et tegn er vanskelig å se, kan du vanligvis forstår sin overordnede budskapet bare ved formen. Octagon

stoppskiltet er det eneste tegnet som er formet som en Octagon - har åtte sider. Så hvis det har en åttekant form, er det et stoppskilt.
Triangle

trekant med spissen pekende ned indikerer en yield tegn. Dette krever sjåføren til å gi etter for møtende eller sammenslåing trafikk.
Rektangel eller Square
ikke skriver og Wrong Way tegn

rektangulære skilt kan enten være en firkantet form, en høy rektangel eller en lang-måter rektangel. Denne formen regulerer førerens hastighet og retning. Eksempler på dette skiltet inkluderer Wrong Way, Ikke Enter, No "U" Turn, og fartsgrenseskilt.
Diamond
Work sone p Dette diamantformede skiltet indikerer en advarsel om mulige farer fremover. Eksempler på dette skiltet er Signal Ahead, Two-Way Trafikk og Bicycle Crossing.The Turn, Curve og svingete vei skiltene er også diamant shaped.Most faresignaler inneholde en grafisk representasjon av faren, slik som storfe Crossing (et bilde av en ku ), Slippery When Wet (en bil skyve), Merge (piler kommer sammen), og fire-veis kryss (en kryssing av linjer). fleste bygging og vedlikehold skiltene er diamant formet. De advare om forestående bygging og vedlikehold og advare føreren av mulige dangers.Flaggers på jobb soner holde diamantformede tegn. De bruker dem til å bremse eller kontrollere flyten av trafikk.
Pentagon
skole Crossing

femkant (fem-sided) tegnet er en skole Crossing tegn (avbildet to mennesker i et kryss med fotgjengerovergang med en pil). Dette skiltet viser at det er barn krysser hele dagen.
Pennant
p Dette strukket trekant skilt med punkt til høyre angir begynnelsen på en No Passing Zone.
Railroad Crossing
Railroad Varselskilt

En runde skiltet indikerer en Railroad Advarsel. Skiltet har selv en "X" med to R-er på hver sin side. Det indikerer en kommende jernbanen crossing.There er en ekstra Railroad Crossing tegn som er formet som en "X." Det har ordene "Railroad" går ned den ene siden av "X" og ordene "Crossing" går opp den andre siden av "X." På bunnen av fortegnet vil det indikere hvor mange spor er på dette spesielle krysset. Hvis du ser blinkende røde lys, senket krysset porter, ringing bells eller en Flagger advarsel av en nærmer tog, ikke krysse sporene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145432.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning