Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan kjøre i fjellene

Kjøring i fjellet kan være en svært hyggelig opplevelse. Imidlertid kan det også være svært farlig. Du får ikke en ny sjanse hvis du savner et hjørne og rulle ned en 1000 droppfot. Det er ikke nødvendigvis farlig å kjøre i fjellene, men hvis du gjør en feil, du bedre håper er din livsforsikring betalinger oppdatert. Instruksjoner
en

Hold fokus. Det er viktig at du betaler konstant oppmerksomhet til hva som skjer rundt deg og hva veien gjør opp fremover. Merke en hårnål hjørne for sent kan ha store konsekvenser.
2

Følg postet hastigheter tett. Når du kjører gjennom trange svingete veier vil det være hastigheter postet når du nærmer deg en sving eller bakke. Disse hastighetene er satt til å forberede deg på hva som er foran.
3

Bo på utsiden av kjørefeltet ved svinger. Kjøretøy som går for fort har en tendens til å slå klemmer innsiden av kjørefelt. Hvis to biler gjør dette kan det føre til en kollisjon.
4

Drive i et lavere gir. Når synkende åser du må være forsiktig med å bruke pausene hele lengden av bakken. Dette vil brenne ut dine pauser, og de kan mislykkes. Ved kjøring i et lavere gir vil du bevare dine pauser. Dette kan også bidra når det går oppover. Jo lavere gir, jo mindre stress du vil plassere på motoren din.
5

Vær oppmerksom på plutselige værforandringer. Når du kjører i fjellene været kan endre på et øyeblikk. Regn og snø stormer kan vises veldig raskt når du kjører på fjellet. Det er viktig at du reduserer hastigheten din med en gang hvis det er noe nedbør på veiene.
6

Ta en pause hvis du befinner deg følelsen stresset. Fordi det krever så sterk fokus når du kjører på fjellet, kan du bli utmattet svært raskt. De fleste fjellveiene har naturskjønn turnoffs som vil tillate deg å trekke ut til siden og slappe av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145092.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning