Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å parkere en bil opp-og nedoverbakke

Før du kjører en bil på en gate, må du passere en vei test. Men noen vei tester ikke krever sjåføren å parkere bilen på en flat vei eller på en høyde. Hvis du skal kjøre bil, bør du vite den riktige måten å parkere oppoverbakke og nedoverbakke for din egen beskyttelse, så vel som for fotgjengere og andre bilister. Instruksjoner
Uphill parkering
en

trekker inn på parkeringsplassen går oppover.
2

La bilen kjøre med automatgir og i første hvis du har en manuell girkasse.
3

Drei rattet mot klokken slik at bilens hjul er vendt utover. Men hvis man parkerer på en oppadgående høyde med ingen fortauskant, vri rattet med klokken slik at hjulene er rettet innover mot siden av veien.
4

Sett på parkeringsbremsen, satte bilen i park med en automatisk eller la bilen først med en manuell girkasse og slå av tenningen.
Downhill Parkering
5

trekker inn på parkeringsplassen overfor nedoverbakke .
6

La bilen kjøre med automatgir og i revers hvis du har en manuell girkasse. Hvis manuell girkasse er i revers, vil det bremse akselerasjonen av bilen hvis håndbremsen skulle svikte.
7

Drei rattet med klokken slik at bilens hjul er vendt innover. Dette gjelder også dersom veien har ingen fortauskant.
8

Sett på parkeringsbremsen, sette bilen i park med automatgir og slå av tenningen. En bil med en manuell girkasse kan bo i revers fordi det vil redusere akselerasjonen av bilen hvis håndbremsen svikter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145413.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning