Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Negativt for seg bilbelte

Buckle er opp loven, men det virker som mange velger å ignorere det. Er det virkelig tryggere å bruke bilbelte? Vi vet alle om fordeler, men hva er ulempene? I virkeligheten er noen cons til seg bilbelte i stor grad overskygget av proffene, og mer sannsynlig enn ikke, på seg bilbelte vil redde livet ditt. Identifikasjon

Et sikkerhetsbelte er en sele i en bil. Det stroppene over kroppen og spenner på den motsatte hofte. Det er ment å beskytte passasjeren mot skade i tilfelle en ulykke.
Rights

De fleste mener at en con til strenge setebelte lover er at de krenker på sine rettigheter til å velge ikke å bruke bilbelte. De tror at det er en måte at regjeringen prøver å kontrollere dem.
Trapped

Komme fanget i en brennende bil på grunn av en fast setebeltet er en annen con. Mange holde en magnetisk bilbelte kutter i bilen sin i tilfelle dette skjer.
Ubehagelig

Noen passasjerer finne bilbelte ubehagelig eller på tvers av kroppen sin i en smertefull stilling . På grunn av dette, velger de ikke å bruke bilbelte.
Usage

I 2008, antall personer iført bilbelte var 83 prosent, går opp fra 82 prosent i 2007, ifølge National Highway Traffic Safety Administration. For de som er på motorveier, var det 90 prosent, en økning fra 89 prosent i 2007.
Effekter

I 2007, på seg bilbelte reddet 15 147 liv, og har spart 76 936 liv mellom 2003-2007. En ekstra 5024 liv kunne vært spart i dødelig krasjer hvis passasjerene ville ha vært iført setebeltene.
Warning

Iført en setebelte har reddet tusenvis av liv og kunne ha reddet mange flere hvis disse menneskene ville ha spent opp. Selv om det kan skje, er det sjelden at et sete belte for å sette seg fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145150.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning