Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

California førerkort regler for de under 18

The Insurance Institute for Highway Safety priser Californias førerkort system for unge sjåfører som god eller sitt høyeste rangeringen. I et forsøk på å forbedre sikkerheten til teen drivere, passerte California lovgivende tøffere restriksjoner på unge bilister effektive 1 januar 2006. California tenåringer kan oppleve sin første smak av frihet på 15 1/2 etter å lære noen regler av veien. Driver Education

Før søknad om tillatelse, må begynner drivere 15 1/2 til 17 1/2 år gamle ta en driver-utdanning klasse. Ungdom 17 1/2 år gammel, men yngre enn 18 år, kan søke om tillatelse uten driver opplæring sertifikater, men må vente til de er 18 for å ta førerprøven. Kursene kan tas på en California videregående skole eller i en state-lisensiert kjøring institusjon. Driver utdanning må vare i minst 30 timer, eller 2 1/2 semestre av klasseromsundervisning.
Foreløpig tillatelse

Youths 15 1/2 til yngre enn 18 år kan få en foreløpig tillatelse til å kjøre i California gjennom Department of Motor Vehicles. Søkere må levere inn til sitt lokale DMV kontoret en fullført "DL 44 skjema" med foreldrenes underskrift. Potensielle sjåfører vil ha sine avtrykk og bilde tatt. Tenåringer må bekrefte sin fødselsdato og juridisk tilstedeværelse. Påmeldingsavgiften vil tillate kjøring studenter til å ta tre tester over en 12-måneders periode. Søkere må også bestå en visjon eksamen, og noen trafikkregler og skilt test som består av 46 spørsmål. De 15 1/2 til 17 1/2 år må sende inn dokumentasjon for fullført driver utdanning og at de tar eller har fullført føreropplæringen.
Driving Test

Førere må være minst 16 år gammel og har sin tillatelse i minst seks måneder for å ta førerprøven. Håpefulle må ha fullført sin føreropplæring, inkludert seks timer med profesjonell sjåfør trening. Erfaring bak rattet skal utgjøre minst 50 timer med en California lisensiert sjåfør 25 år eller eldre. Minst 10 av disse timene må kjøre om natten. De som tar testen må gjøre en avtale med DMV og fremlegge bevis for forsikring. Sjåførene har tre sjanser til å bestå testen, minst to ukers mellomrom.
Restriksjoner

I løpet av det første året for å holde et førerkort, førere under 18 år må ha en lisensiert sjåfør eldre enn 25 med dem mellom klokken 23:00 og 5 am og til enhver tid de frakte passasjerer 20 år og yngre. En signert notatet er nødvendig for unntak fra de begrensninger, som inkluderer medisinske eller skole grunner, nødvendigheten av driveren eller en umiddelbar familiemedlem, for sysselsetting, eller hvis den mindreårige er frigjort. Merknader må inneholde en forventet sluttdato og være signert av en lege, rektor og verge for respektive unntak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145414.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning