Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Grunner til ikke å drive

De fleste bruker bilen daglig å komme hjemmefra, til arbeid, til fotballtrening, til butikken og andre steder en travel dag kan kreve. Mens det kan virke upraktisk å gi opp kjøringen, kutte ned har en rekke fordeler. Vurdere å sette til side et par dager i uken som ikke-driving dager for å hjelpe miljøet, forbedre helsen din og spare penger. Hjelp miljø

Selv om vi må ha våre kjøretøy kontrollert for å sikre at de oppfyller utslippskravene, de fortsatt produserer forurensing som forårsaker smog og andre miljøproblemer. Visse biler produsere mer utslipp enn andre, men alle biler slipper ulike biprodukter i atmosfæren, sier PBS.com. PBS.com rapporterer også at nesten en tredjedel av den totale forurensningen i USA USA USA er forårsaket av kjøretøyer. Kutte ned på kjøring er en fin måte å bidra til å redusere utslippene bilen produserer og bidra til å minske forurensning.
Improve Your Health

Nesten alle er skyldig i å kjøre bilen sin til en butikk som ligger bare noen minutter unna. Hvis avstanden er kort nok, kan du prøve å gå eller sykle til å gjøre ærender i stedet. Dette kan ikke fungere hvis du trenger å gå til butikken og vil måtte bære tunge poser hjem, men vurdere å gå til banken for å sette inn en sjekk eller ta en rolig tur til postkontoret for å sende et brev i stedet for å kjøre hver gang. Disse fot-og sykkelturer er en flott måte å snike litt fysisk aktivitet inn i en dag som normalt bare innebærer å sitte bak en pult, sitter i en bil eller sitter på sofaen. The Mayo Clinic rapporterer at regelmessig trening har mange fordeler, blant annet bekjempelse av kroniske sykdommer, vektkontroll og øker din energi nivå.
Spar penger

Ifølge CBS, per mars 2009 den gjennomsnittlige gassprisen over hele landet var $ 2,75 per gallon, en heidundrende 81 cent høyere enn gjennomsnittet bare ett år tidligere, og eksperter spår at gassprisene vil bare fortsette å stige. Enten du kjører en gass guzzler eller en mer økonomisk bil, ikke kjører noen dager ut i uken er sikker på å spare penger. De fleste byer har en rekke offentlige transportalternativer inkludert underjordiske tog og busser som koster betydelig mindre enn hva vi betaler for gass på en daglig basis. Selvfølgelig er det ikke alltid praktisk å ta bussen i stedet for ditt eget kjøretøy, men de fleste kan finne noen dager i uken der offentlig transport er en helt gjennomførbart alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145415.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning