Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en førerkort i Storbritannia

To ulike etater er ansvarlig for å utstede førerkort i Storbritannia I Storbritannia, byrået som håndterer lisensiering er Driver og Vehicle Licensing Agency (DVLA). I Nord-Irland, lisenser utstedt av driveren og Vehicle Agency (DVA). Begge etatene har samme prosess når det gjelder å utstede en lisens. En foreløpig lisens er gitt først, denne lisensen kan handles inn for en full britisk lisens etter å ha passert en teori eksamen og en praktisk førerprøve. Du trenger
DVLA /DVA Form D1
Legitimasjon, for eksempel pass
Passport-style fotografi
Vis flere instruksjoner
en

Fullfør D1 program for midlertidig lisens. Dette søknadsskjema er tilgjengelig fra ditt lokale postkontor. Hvis du har et britisk pass og et debet-eller kredittkort, kan du også søke gjennom Directgov nettsted (se Ressurser).
2

Betal behandlingsgebyr. Send inn søknaden og (hvis du ikke har et britisk pass) ett pass-størrelse bilde til DVLA. Du vil motta din midlertidig lisens i posten.
3

Book begge dine kjører tester. Dette omfatter teoretisk og praktisk eksamen. Tester kan bestilles på nettet (se Ressurser) ved å ringe +44-870-010-1372 eller ved å fylle ut og returnere Driving Standards Agency former DL26 og TT26. Når du passerer begge testene, vil du motta et pass sertifikat som viser at du er kvalifisert for en full britisk førerkort.
4

Exchange-pass sertifikat for en full britisk førerkort --- dette må gjøres innen to år fra mottak av sertifikatet. Send en frisk D1 form, pass sertifikat, foreløpig lisens og bevis på din identitet, for eksempel en dagens britiske pass til DVLA /DVA å få en full britisk lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145416.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning