Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan du driver et luftputefartøy

Hovercrafts er biler som flyr noen få inches over overflaten på en pute av luft. Drivere trenger å trene for å kjøre disse bilene, men det bør ikke ta mer enn en halv dag for å få jist av kontrollene. De glir over bakken ved hjelp av heisen system som gjør at den kan bevege seg uten hjul av noe slag. Sjåførene må ta hensyn til dette når du prøver å forstå hvordan du skal kjøre en av disse maskinene. Les videre for å lære mer. Instruksjoner
en

Ta lærdom, eller minst en grunnleggende rask kurs til å bli kjent med kontrollene av luftputefartøy din på bakken eller på vannet. Mest utleie steder vil kreve at du tar noen form for kurs for å bevise at du kan håndtere selv med sitt utstyr.
2

Flytt dine kunnskaper til vannet og øve opp ferdighetene dine. Kjøring på vannet er forskjellig thatn på bakken, slik venne seg til begge. Som du glir oppå en pute av luft, være sikker på at du ikke er i nærheten noen eller ting som du kan treffe eller skade mens praktisere.
3

Styr luftputebåt til høyre og igjen ved å flytte rorene ved hjelp av styringen bar. Rorene er montert bak thrust propell under bilen og skifte retning ved å omdirigere luften.
4

Øv med guiding bar svinge til venstre og høyre. Du vil merke den tiden det tar å lage svingene og timingen du trenger for å slå. Snu med forsiktighet de første Fie ganger slik du kjører, slik at du ikke tipper luftputefartøy.
5

Stopp luftputefartøy på bakken eller vann ved å redusere strømforbruket og bremse ned til du stopper. Det er ikke bremser, så du må ha omtanke for din neste sving og stopp langt nok på forhånd slik at du ikke passerer du snur, eller snu.
6

Snu luftputefartøy rundt 180 grader og fremstøt i motsatt retning for å kompensere hastigheten din mens du er på isen. Kun ved hjelp av retardasjon av hastighet kan ta svært lang tid på glatt is.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145103.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning