Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Motgang konsesjonskravene

Hvis du trenger å kjøre hver dag til jobb eller skole, men er yngre enn 16, kan du kvalifisere for en motgang lisens. Flere stater yte lisenser til førere under den lovlige kjøringen alder, vanligvis fordi det er ingen annen måte for disse unge sjåførene å enten komme til skole eller arbeid. De stater som tilbyr disse lisensene har varierende regler og krav. Det er best å sjekke med din lokale avdeling av motorvogner å avgjøre ikke bare om staten tilbyr motgang lisenser, men hvilke krav du må oppfylle for å få en. Iowa

Iowa gir et godt eksempel på hvordan motgang lisenser fungerer vanligvis. Her mindreårige ennå ikke gammel nok for en full førerkort kan søke om en skole lisens hvis de trenger å kjøre uten følge av en voksen til og fra skolen. I de fleste tilfeller må mindreårige allerede har sin lærendes tillatelse, vanligvis i seks måneder.
Michigan

En god del av Michigans statlige økonomien er fortsatt avhengig av jordbruk. Det er ingen overraskelse, da, at staten tilbyr en mindre begrenset lisens til mindreårige som er minst 14 hvis deres familier lider en alvorlig økonomisk motgang relatert til deres familie gårder. Disse mindreårige kan få sin begrensede førerkort hvis de ikke har andre transportmidler for å komme til og fra skolen.
Nebraska, Tennessee og Wyoming

Flere stater som er rikelig i distriktene ofte har begrensede lisenser til mindreårige som bor langt fra sine skoler og trenger noen form for transport. Nebraska er en av disse statene. Tennessee tilbyr en lignende begrenset lisens, men mindreårige innehar det er bare lov til å reise 25 miles på det på én måte. Wyoming, også tilbyr en versjon av denne type lisens, men mindreårige kan bare bruke den til å reise fem miles én måte. Mindreårige kan kjøre denne avstanden til å få enten til arbeid eller skole.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145340.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning