Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

EPA Rangeringer for Cars

The EPA, eller Environmental Protection Agency, er en statlig etat som regulerer og overvåker effekten av menneskelig industrien på planeten og dens naturressurser. For eksempel er forskrifter og vurdering systemer plassert på biler og bilkjøring satt av EPA for å sikre forbrukere og publikum er klar over hvor trygg og ren bestemte kjøretøy er. Air Pollution Score

For hver av disse rangeringene, det score varierer fra null til ti, med det høyeste tallet som representerer en bedre score. En perfekt 10 i luftforurensning vurdering betyr at bilen avgir ingen forurensende stoffer fra eksosrøret sin som kan føre til smog, en disig miljø, pust og andre helseproblemer, og bidrar ikke til luftforurensning generelt. En vurdering av 10 i denne kategorien er svært sjeldne, fordi nesten alle biler produserer eksosutslipp som skader miljøet på noen måte. Før en bil lovlig kan produseres, ifølge EPA, må den gjennomgå en rekke tester som avgjør hvor trygt det er å puste luften der den spesifikke merke og modell av bilen vil eksistere. De kjemikalier som reguleres av denne testing og påfølgende vurdering inkluderer forskjellige karbonforbindelser, nitrogenoksider som bidrar til smog produksjon når de kombineres med hydrokarboner, karbonmonoksid (som er giftige for mennesker), partikler som er bare løst materiale som kommer fra kjøretøyet, og formaldehyd , noe som fører til mange helseproblemer.
Fuel Economy

EPA priser drivstofføkonomi å bestemme MPG, eller miles per gallon, som en bil oppnår. For hver liter av gassen som bilen må løpe, tar EPA hensyn til avstand tilbakelagt av bilen. For eksempel, hvis du har 10 liter gass og reise 100 miles før utmattende gassen i tanken, har du en drivstofføkonomi av 10 miles per gallon. For å finne denne nummeret, kan dele det totale antall miles med det totale antall liter gass forbrukes av kjøretøyet. Ved å forbruke mindre drivstoff, er karbonutslipp senket, noe som betyr at mindre giftige og skadelige kjemikalier slippes ut i miljøet. Det er av denne grunn at EPA oppfordrer til bruk av mer effektive biler og gir dem en høyere rating i denne skalaen. Forbrukerne kan ønske å kjøpe en bil med en høyere drivstofføkonomi fordi det vil spare dem penger ved å kreve dem til å kjøpe mindre gass.
Greenhouse Gas Score

EPA er opptatt av å beskytte planeten, og dette betyr beskytter atmosfæren. Atmosfæren beskytter naturlig jorda mot skadelig stråling fra verdensrommet med et element av atmosfæren kalles ozonlaget. Klimagasser er ledende bidragsytere til ødeleggelse av denne naturlige beskyttelsen og også tjene til å felle skadelige kjemikalier og stråling innen de lagene av atmosfæren som forårsaker global oppvarming. Overdreven karbondioksid utgitt av biler gir en risiko for å forårsake mer skadelige naturlige omstendigheter for helsen til mennesker og planeten som helhet. Ved å måle mengden av karbondioksid og andre lignende, såkalte klimagasser, bidrag av bilens utslipp til skade av jorden er rangert per bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145599.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning