Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan Trekk jeg en Buick Rendezvous Out of the Mud

Kjøretøy tidvis bli sittende fast i gjørma - typisk dette skjer enten fordi sjåføren ikke var ventet området å være gjørmete eller fordi gjørma var betydelig dypere, mykere eller stiligere enn forventet. Trekke en Buick Rendezvous ut av gjørma krever litt forberedelse, men du trenger hjelp av en venn med en tyngre kjøretøy og et tau. Du trenger
4x4 lastebil eller SUV med et slep pakke
Rope
Second driver
Vis flere instruksjoner
en

Fest et tau til baksiden av din Rendezvous. Hvis Rendezvous har et slep pakke, slips eller sløyfe tau rundt kulen. Hvis Rendezvous ikke har et slep pakke, må du krype under støtfangeren bak og binde tauet til rammen. Du kan koble til hvilken som helst del av rammen som er tilgjengelig, da det er den sterkeste delen av bilen.
P Hvis rammen eller slepekrok er under vann eller gjørme, er du nødt til å grave frem du får tilgang til den. Trekke et kjøretøy ut av gjørma tendens til å være en skitten jobb, og du kan forvente å få gjørmete mens du gjør det.

Ikke knytte tau til støtfangeren eller aksel, som begge disse kan brekke når rykket og forårsake alvorlige skader. I tilfelle er du helt ute av stand til å få tilgang til rammen eller slepekrok, bør du ringe en bergingsbil. Hooking et tau til, eller forsøker å trekke på, kan kroppen av bilen severly skade den.
P Hvis du ikke får tilgang til baksiden av Rendezvous, kan du forsøke å feste slepetauet til rammen på den fremre side av kjøretøyet, men det er mer å skade, både fysisk og mekanisk, på den fremre enden. Det kan være lurt å vurdere å ringe en bergingsbil hvis du ikke er erfaren på å feste tau på kjøretøy eller trekke kjøretøy.
2

Tilbake 4x4 lastebil eller SUV opp til Rendezvous. Poenget med å trekke kjøretøyet er å få det fastsittende kjøretøy beveger seg med en svak slepebåter eller brak. Bortsett fra i svært alvorlige tilfeller, for eksempel hvis bilen er nedsenket i gjørme forbi dørene, nesten alle firehjulstrekk kjøretøy lik i størrelse til Rendezvous eller større bør ha nok kraft til å få fast bilen ut av gjørma.

Prøv og få trekke bilen så nært som mulig mens du bor på fast grunn.
3

Loop eller knytte tau til slep ball eller tilhengerfeste på lastebil eller SUV. Bestem deg for et signal å gi når du er klar og i posisjon for føreren av lastebilen å trekke Rendezvous ut av gjørma.
4

Føreren av 4x4 lastebil eller SUV skal komme inn i kjøretøy og lette fram til tau er trukket stramt mellom de to kjøretøyene.
5

Kom i Rendezvous og legg den i firehjulstrekk, hvis mulig. Er noen modeller 4x4, andre ikke.

Etter at kjøretøyet er i firehjulstrekk, skifte girkasse i revers.
6

Signal til den andre sjåføren at du er klar å bli trukket ut. Den andre sjåføren bør forsiktig gi lastebil eller SUV gass. Ideelt sett vil Rendezvous lette ut av gjørma.

Hvis Rendezvous ikke beveger seg, vil føreren av lastebilen gjør trekke trenger å gi bilen mer gass for å øke trekkraften.

Hvis bilen ikke beveger seg, låse lastebil eller SUV i firehjulstrekk og prøv igjen.
p Hvis du ikke klarer å trekke Rendezvous ut av gjørma på egen hånd ved hjelp av en annen lastebil, kan du må ringe en bergingsbil.
7

Fortsett sikkerhetskopiering inntil alle fire dekkene er på solid grunn når Rendezvous begynner å bevege seg.

Når Rendezvous er ut av gjørma og ingen lenger fast, fjerne tau fra begge kjøretøyene og ta biler ut av firehjulstrekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145545.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning