Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Kan jeg kjøre til skolen med Permit min?

En førerens tillatelse tillater begynner sjåfører en sjanse til å øvelseskjøre mens de lærer reglene i veien. Noen stater tillater driver tillatelse holdere til å kjøre til og fra skolen på en lisens ofte kalt en "skole tillater." De kvalifikasjoner og restriksjoner på disse tillatelsene varierer fra staten. Driver Tillatelser

førerens tillatelse er et midlertidig førerkort som gjør at innehaveren av tillatelsen til å drive en motor kjøretøy innenfor visse restriksjoner. Det gjør at nye drivere for å øve mens de lærer å kjøre. Kjøretillatelse restriksjoner varierer fra staten, men de store som er den samme i nesten hver stat: Et fullt lisensiert sjåfør må følge innehaveren av tillatelsen. Mens aldersgrensen varierer, de fleste stater krever at sjåføren være minst 14 til 16 år gammel.
Skole Tillater
p Det er noen stater som tillater føreren tillate holdere til å kjøre alene til skolen på en spesiell type tillatelse ofte kalt en "skole tillater." Hver stat har sitt eget navn: Iowa kaller det en "Minor skole License." Politikk angående skole tillatelser varierer, så det er en god idé å sjekke med din lokale DMV. Flertallet av stater som tilbyr skolen tillatelser er jordbruk stater. Disse lisensene oppsto for å møte behovene til gården barn som ofte er nødvendig for å kjøre til skolen hvis deres gård var av busing ruter.

Vanlige Restriksjoner på Førerens Tillatelser

Noen vanlige restriksjoner på normale driver tillatelse holdere er listet nedenfor:

sjåfør og alle passasjerer må bruke bilbelte til enhver tid

Noen stater har restriksjoner på antall passasjerer i bilen. så vel som i en alder av passasjerer.
p Hvis sjåføren er en mindre fleste stater vil kreve at foreldrene undertegne en erklæring om vergemål.

fleste stater vil kreve en skriftlig test for å være passert samt bevis på innmelding i en kjøreopplæring kurs.
Hvordan kvalifisere for en skole License i Iowa
p Det er en rekke stater som tilbyr skolen tillatelser og de har alle ulike kriterier. I denne artikkelen Iowa krav og begrensninger vil bli brukt som et eksempel. Sjekk din lokale DMV for statens retningslinjer. Nedenfor er de kvalifikasjoner som en driver må oppfylle for å være kvalifisert for en Minor skole License (MSL) i Iowa.

MSL holderen kan drive et kjøretøy alene løpet av timer av 05:00 til 22:00 Det finnes ingen unntak eller fritak.

MSL holderen kan bare kjøre alene over den mest direkte og tilgjengelig rute mellom rettighetshavers bolig og skole, og til og fra fritidsaktiviteter innenfor skolekrets. Studenten kan også kjøre til en bensinstasjon i den hensikt å tanking så lenge tjenesten ligger på den mest direkte og tilgjengelig ruten.
Restriksjoner på skolen Tillatelser i Iowa

Ifølge Iowa statlig lovgivning, når en student har kvalifisert seg for en MSL i Iowa, det er restriksjoner på når og hvor de kan styre bilen alene. Som angitt på deres hjemmeside, må en student oppfylle følgende krav: en

Studenten må ha fullført en Iowa-godkjent kurs i føreropplæringen

Studenten må ha hatt gyldig Instruction Permit under. seks måneders periode umiddelbart før søknad om MSL.

Studentens drivende historie må være fri for overbevisning for å flytte trafikk brudd, er ulikt ulykker og lisens uttak i løpet av seks måneder umiddelbart før søknad.

Studenten må leve en kilometer eller mer fra skolen for påmelding

inspektør, leder av skolestyret, eller rektor må bestemme valgbarhet og undertegne en erklæring om nødvendighet /erklæringen for skole License.

Studentens forelder eller verge må også gi undertegnet samtykke på erklæringen om nødvendighet /erklæringen for skole License.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145268.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning