Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan ber jeg om en Georgia State License Plate?

Delstaten Georgia har en rekke spesielle bilskilt, inkludert en for Georgia State University. Du kan få en for bilen din hvis du er en lovlig bosatt i Georgia og bilen veier mindre enn 14.000 pounds. Kravene er de samme som for en vanlig lisens plate pluss en ekstra avgift. Du trenger
skrivemaskiner og penn
Gyldig Georgia førerkort eller statlig ID for hver eier
Bevis på eierskap
Bevis på forsikring
bostedsbevis
Skatter og avgifter
Bevis på utslipp inspeksjon (hvis nødvendig)
Form T-22B: Sertifisering av Inspection (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

erverve og fylle ut skjema MV -1: søknad om kode og /eller tittel. Du kan laste ned dette skjemaet som en PDF-fil fra motorvogn divisjon hjemmeside og fylle det ut på forhånd, eller få en fra din lokale fylke skatt kommisjonær kontor. Bruk en skrivemaskin eller en penn med blå eller sort blekk. Hvis du bare søker etter en kode og ikke en tittel fordi du ikke er pålagt å ha en tittel, også skaffe Form T-22B: Sertifikat for inspeksjon. Har en rettshåndhevelse offiser fylle det ut og returnere den til deg.
2

Gå til din lokale fylke skatt kommisjonær kontor. Ta med utfylt MV-1 skjema, gyldig førerkort eller statlig ID, bevis på eierskap av bilen din, bevis på bilforsikring, bostedsbevis i delstaten Georgia, bevis på utslipp inspeksjon dersom fylket krever det for bilens merke og modell, Form T-22B hvis nødvendig, og penger for skatter og avgifter. Hvis du og en annen person egen bil i fellesskap, som begge trenger du et gyldig førerkort eller statlig ID.
3

Varsle ekspeditøren at du ønsker en Georgia State University lisens plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145518.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning