Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik praksis Motorcycle Safety

Motorsykkel sikkerhet, et emne oversett av nye og veteran ryttere alike. Enkle ting som iført riktig motorsykkel sikkerhetsutstyr for å praktisere nødmanøvrer kan redde livet ditt. Her er noen prøvde og sanne motorsykkel sikkerhetstips for å holde deg i live. Du trenger
Motorsykkel sikkerhetsklasse
Noen gode motorsykkel riding bøker
Åpent område å øve
Vis flere instruksjoner
en

Meld deg på og ta en motorsykkel sikkerhetskurs. Du vil lære teller balansering, motstyring, skrensende, beredskap breaking og selv hvordan du skal slå. Det er slett ingen bedre måte å lære å sykle enn å ta motorsykkel sikkerhetsopplæring.
2

Kjøpe noen motorsykkel riding bøker. Jeg har koblet tre av de absolutt beste bøker tilgjengelig i ressursen avsnittet nedenfor. Les disse fra perm til perm. Pass på at du leser dem igjen før starten av ridning sesongen rundt våren. Du kan aldri få nok motorsykkel sikkerhetsopplæring fordi en feil ikke betyr en ripete fender, kan det bety livet ditt.
3

Finn et ganske øde område for å praktisere dine nødmanøvrer og din lav hastighet snur. Husk at når en kritisk situasjon kommer opp på veien er det for sent å "lære" hvordan å svinge ut av veien. Du har et brøkdels sekund å bestemme om du vil svinge eller bremse, og hvis du ikke kan svinge riktig det eneste alternativet er å bryte også, du bare bedre håp du har nok plass igjen.
4

Når du kjører stadig skanne rundt deg, se hvem som kommer til å slå inn foran deg og reagere deretter. Legg igjen en to andre gap mellom deg og bilen foran deg. Motorsykkel sikkerhet er ikke en tilskuersport, må du ta en aktiv rolle.
5

Skann veien for rusk, kan motorsykler lett gå ned hvis du prøver å slå på sand, vått løv eller knust plastflasker. Et stort flertall av motorsykkelulykker er enkelt kjøretøy, som betyr rytteren feil, kjøpe en bok, lære om farene der ute, og holde seg i live.
6

Dekk bremsene når du nærmer deg et kryss eller kritisk situasjon. Det tar 1/2 sekund for å starte bremsing, ved 50 km /h kan du reise gjennom krysset før du begynner å stoppe, og da er det altfor sent. Dette er en motorsykkel sikkerhet tips du må følge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145144.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning