Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Massachusetts lærendes tillatelse Rules

Delstaten Massachusetts har et gradert system når lisensiering unge sjåfører. Elevens tillatelse er første skritt i denne prosessen, og ved å møte statlig fastsatte kravene, kan føreren flytte til en junior operatører lisens og deretter på en offisiell Massachusetts statlige førerkort. Hva er en Massachusetts elev er tillate?

En elev tillatelse i delstaten Massachusetts er tilgjengelig for alle førere over 16 år og en halvt år og under 18 år.

med Kvalifikasjoner for lærendes tillatelse

Unge sjåfører må ha tillatelsen i minst seks måneder, og opprettholde en ren kjøring posten i minst seks måneder før du tar Massachusetts state kjøring eksamen eller forsøker å motta junior lisens status. Sjåføren må delta og fullføre et godkjent kjøreopplæring kurs som vil omfatte klasserommet, i bilen, bak rattet og foreldre-forelesninger. Sjåføren må fullføre 40 timer med foreldre-veiledet kjøring.
Lærendes tillatelse Restriksjoner

Drivers holder en lærendes tillatelse må bare kjøre når ledsaget av en lisensiert Massachusetts driver over en alder av 21 år gamle og som er plassert i forsetet ved siden av sjåføren. Tillatelse holdere som ennå ikke er 18 år ikke har lov til å kjøre bil mellom midnatt og 5 am Main kan ikke styre bilen i en annen stat som de kan være i strid med at statens kjøring lover, og innehaveren av tillatelsen må være i besittelse av dokumentet når du sitter bak rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145557.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning