Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan konverterer jeg et navn for et License Plate

Du ser dem på bilen foran deg mens du kjører;? Personlig bilskilt. Disse platene, som ligger på baksiden og foran bilen, stave et ord eller uttrykk, vanligvis i form av kort-hånd skriftlig. Du kan også bruke tid på å prøve å dekode den korte meldingen sjåføren har trykket på sine plater. Lag din egen forfengelighet lisens plate ved først å plukke et navn, ord eller uttrykk og konvertere den for bruk på tallerkenen din. Instruksjoner
en

Sjekk med din statens Department of Motor Vehicles for å finne ut kravene til personlige bilskilt. For eksempel i Florida, kan du velge opp til syv tall, bokstaver, bindestreker og mellomrom for den tilpassede plate.
2

Skriv ned ord, navn eller uttrykk i store bokstaver som du ønsker på lisens plate. For eksempel kan det være lurt å bruke ditt navn, "John Smith", på platene.
3

Fjern vokalene å forkorte navnet hvis den er for lang. Ta vokalene fra "John Smith" å gjøre "JHN SMTH." Dette har nå åtte tegn, inkludert mellomrom mellom de to ordene.
4

Skyv ordene sammen til en lang streng av bokstaver som "JHNSMTH."
5

Erstatt bokstavene med tall for å skape et mer unikt navn. For eksempel ta "O" i "JOHN" og erstatte det med en "0" for å gjøre "J0HN." Erstatt "E" med "3", "T" med "7" og "I" med "1".
6

Ta ut eventuelle andre uvesentlige bokstaver. For eksempel ta ut "H" i "JHNSMTH" å skape "JNSMTH" som fortsatt kan leses som "John Smith".
7

Legg noen ekstra bokstaver eller tall til begynnelsen eller slutten av navnet. Legg antall familiemedlemmer, de to siste sifrene i fødselsåret ditt, eller "II" hvis du er den andre personen i familien din med navnet.
8

Kontakt statens Department of Motor Vehicles for å se om den konverterte navn er tilgjengelig for deg å bruke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145558.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning