Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Førerkort Games

Førerkort spill kan være en underholdende måte for spillere å få kjennskap til ulike trafikkregler og kjøresituasjoner. Men kjøring lover variere fra stat til stat, så det er viktig å bekrefte legitimiteten av hvert spill til staten. Mest akkreditert online kjøreopplæring kurs vil også tilby interaktive spill som en del av deres program for å hjelpe deg med å forberede for førerkort eksamen. Quia Driver Education

Quia, en online utdanning samfunnet, tilbyr interaktiv online spørrekonkurranser tilpasset til hver stat som vil hjelpe spillerne forberede sine førerkort eksamen. Spill inkluderer multiple choice kjøring spørsmål og matchende veiskilt til sine betydninger. Opplysninger gitt av Quia er hentet fra hver enkelt statens offisielle sjåførens manual.
DMV Spill og Quiz

Department of Motor Vehicles tilbyr en rekke nettbaserte opplæringsprogrammer, spill og spørrekonkurranser, avhengig av hvilken stat du bor i. For eksempel dedikeres California DMV en del av sitt nettsted til tenåringer som prøver å få sine førerkort. Den er formatert for å simulere et håndholdt spill enhet, og tilbyr stikkprøver, bruke bilder til å representere ulike veien situasjoner.
DriversEd.com

DriversEd.com tilbyr online kjøreopplæring og trafikk skole kurs som er akkreditert av de fleste stater. Nettstedet tilbyr en rekke gratis kjøring spill for publikum. Selv for underholdning, vil spillene hjelpe spillerne få veien kunnskap. For eksempel DMV spill tar spillere med på en virtuell veien tur der de støter på en rekke veiskilt, etterfulgt av flervalgsoppgaver. Et annet spill, med tittelen Drivers Ed Game, tillater spillere å praktisere sine virtuelle kjøreferdigheter i situasjoner som lukeparkering og håndtering fireveis stopper. Selskapet tilbyr en rabatt insentiv til spillere som får høy score.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145578.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning