Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Praktisk undervisning ferdigheter for trafikklærarskole

Undervisning nye drivere om krav til sikker kjøring og reglene i veien kan være en vanskelig og komplisert oppgave. Dette er spesielt sant når elevene er nye drivere som kan ha brukt liten eller ingen tid bak rattet. Men det er mange pedagogiske ferdigheter som kan brukes til å effektivt kommunisere viktig informasjon om kjøringen. Visuelle hjelpemidler

Undervisning med visuelle hjelpemidler kan være en utmerket måte å introdusere nye konsepter og la elevene til å engasjere seg med materialet. Magnetiske plater som har en luftig utsikt over et veikryss med bevegelige ikoner for biler, fotgjengere, og gateskilt kan illustrere mange ulike trafikk scenarier og stille spørsmål om hva manøvrer er lovlig eller trygt. For studenter med sterke visuelle læring ferdigheter, kan en lærer å bruke visuelle hjelpemidler være den beste måten å lære nytt materiale.
Multimedia

I de fleste klasserom innstillinger, vil det også være muligheten til å bruke video-opptakene som et pedagogisk verktøy. Videoer finnes på en rekke drivende fag, fra trafikksikkerhet til en bestemt tilstand alkoholpolitikk. Andre videoer dekke tips for kjøring i ekstreme værforhold, grunnleggende bil sikkerhetsfunksjoner og hva som forventes på en vei test for et førerkort. I dag er mange av disse videoene er tilgjengelige på nettet. Men som med alle andre fag, bør lærerne være dyktige på å presentere videoer som en del av en større leksjon plan om emnet som behandles. Selv videoer fra en troverdig kilde kan kreve diskusjonen for studenter å få mest mulig nyttig instruksjon.
Trafikk Observation

Noen ganger klasserom forelesninger, og til og med visuelle hjelpemidler, er ikke nok for studenter å ta fatt et spesielt vanskelig tema. Hvis det er trygt og lovlig, kan faktisk våger deg ut av klasserommet for å observere trafikken i aksjon være en av de beste måtene å forberede studentene for å komme bak rattet selv. I reelle trafikk scenarier, kan en instruktør har muligheter til å påpeke vanlige feil eller ulovlige manøvre gjort av andre drivere, som kan være vanskelig hvis studenten er faktisk kjører og krever undervisning på sine egne handlinger.

Instruksjon Driving

For en student å lære å kjøre bil, er praksis avgjørende. Instruksjonsvideoer kjøring bør være en balanse mellom å gi studenten en sjanse til å lære hvordan å drive en bil komfortabelt og gi dem øver å svare på endrede trafikkmønstre og postet tegn. Det grunnleggende --- start en bil, setter den i bevegelse, stopper og gjør svinger --- kan praktiseres på en parkeringsplass eller et annet trygt sted. En student første stasjonen på offentlige veier bør gjøres der trafikken er lav eller moderat. Etter hvert kan han gå videre til mer kompliserte kjøring som hans ferdigheter bedre.
Konstruktiv Evaluering

Etter en elevs øvingskjøring, bør instruktøren ta deg tid til å gi konstruktive tilbakemeldinger. I motsetning til instruksjon gitt under øvingskjøring, kan dette omfatte grundige diskusjoner om eventuelle gjentatte feil eller farlige vaner. Å gi konstruktiv kritikk er en av de viktigste ferdighetene for enhver lærer, og viser til en elev hva han gjorde rett eller hvor han er i bedring kan være viktig å etablere tillit i det som kan være en stressende, nedslående læringsprosess for noen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145273.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning