Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hva er årsakene til Auto Brake Risting?

Bremser på biler kan riste for en rekke årsaker, og skal være løst så raskt som mulig for å hindre ytterligere skade. Mens noen av problemene er enkle reparasjoner, andre kan koste betydelige dollar og tid på verksted. Skjeve plater

Platene er arealet som bremseklossene sitte på og kan bli vridd eller ujevn. Årsaken er noen ganger fra kraftig oppbremsing, som å dra ned en stor bakke. Varmen som genereres fra lange perioder med bremsene overopphetet og fordreier metall plate. Risting kan gå bort til tider når platen er kaldt og kontrakter. Gnissninger bremseklossene fører da bremsene og rattet til å riste.
Material Samle

Over tid, materialet som kommer av bremsekloss sammen med rust vil samle på trommer eller platen. Denne oppsamlingen vil føre til at bremsene slites ujevnt, fører til vibrasjoner når bremsene brukes.
Slitte bremseklosser
p Hvis bremseklossene blir brukt sin fortid levealder, deretter en metall materialet på bremseklossene sliper i metallet på platen eller trommer, forårsaker en vibrasjon. Skaperen av bremseklossene installerer metallet slik at når folk hører sliping lyd, de vet det er på tide å skifte pausene. Den metall-mot-metall-kontakt sliper skivene og gjør dem ubrukelige.
Hånd Bremser

Bruk av håndbrekket etter å ha kjørt bilen i lang tid kan føre til at trommel for å miste sin runde form. Når håndbremsen brukes etter at bilen er slått av, kjøling av bremsene blir ujevn, forårsaker vibrasjon når du kjører. Presset på de stedene der puten er holder det fra kjøling jevnt. Den ujevne kjøling tillater noen flekker til kontrakt og ikke andre, og skaper en ujevn trommelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145328.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning