Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få din G1 i Ontario

Siden 1994 har provinsen Ontario hadde en gradert konsesjonssystem, der folk som ønsker å skaffe seg et førerkort må passere gjennom en rekke trinn før de kan få en full lisens. Den første fasen i dette systemet for bilførere kalles klasse G1 lisens. Den lar deg kjøre under et sett av forhold, blant annet kjøring med et fullt lisensiert sjåfør som har minst fire års erfaring, kjører bare med en promille på null, kjøring med bare den medfølgende lisensiert sjåfør i forsetet og alle andre passasjerer bruker bilbelte, kjører bare mellom 5 am og midnatt, og ikke kjører på Ontario store motorveiene, inkludert Queen Elizabeth Way, Don Valley Parkway og Conestoga Parkway. Instruksjoner
en

Sørg for at du er kvalifisert til å søke om en klasse G1 lisens. Du må være minst 16 år gammel og i stand til å passere en visjon test og kunnskap test, og kunne vise gyldig legitimasjon som beviser ditt navn, fødselsdato og signatur.
2

Få en kopi av den offisielle Driver håndbok, som inneholder all den informasjonen du trenger for å passere den kunnskapen test. Håndboken koster $ 16 og kan kjøpes på DriveTest eksamen sentre, online fra Publications Ontario eller fra utvalgte utsalgssteder, eller du kan se den gratis på nettet.
3

Besøk en DriveTest beliggenhet til ta kunnskap og visjon tester. Du trenger ikke å bestille time for disse testene, men det anbefales at du kommer minst en time før stengetid, slik at du har nok tid til å fullføre dem. Gebyret for disse testene er $ 10, og du må vise gyldig legitimasjon viser juridiske navn, fødselsdato og signatur, for eksempel pass eller kanadisk Permanent Residence-kort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145475.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning