Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en førerkort

Det er et privilegium å få førerkort. Alderen du kan få førerkort er avhengig av lovgivningen i staten der du bor. Mens det er ikke vanskelig å få førerkort, det tar å kjøre dyktighet og kunnskap om reglene i veien. Instruksjoner
en

Plukk opp et førerkort manual på lokalt førerkort byrå kontor. Les reglene i veien for staten for å forberede deg til å ta elevens test.
2

frem de aktuelle dokumentene du trenger for å identifisere deg. Sjekk med din statens krav, men du nesten alltid trenger en fødselsattest samt annen identifikasjon.
3

Ta skriftlig eller elevens test på førerkort teststasjon. Du må bestå den skriftlige prøven før du kan ta den drivende delen av testen uansett hva din alder.
4

deg bak rattet og øvelseskjøre bil hvis du aldri har hatt førerkort før. Avhengig av staten, kan det hende du må vente i flere måneder for å ta den drivende delen av testen. Du må ha en lisensiert driver i forsetet ved siden av deg hele tiden.
5

førerprøven. Testen omfatter et kjøretøy inspeksjon samt kjøring i trafikken. Du bør vise at du kan starte, stoppe, gjøre riktige svinger, signal riktig, lukeparkere og andre drivende oppgaver for å passere den drivende delen av testen.
6

Før synsundersøkelse. Hvis du trenger briller eller kontakter, bruke dem mens du tar testen. Hvis du tror du kan trenge briller, gå for en eksamen før du tar synsundersøkelse.
7

Betal lisensavgiften. Få ditt bilde tatt for førerkort. Kjør trygt med den splitter nye førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145123.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning