Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Driver lærerskolelærer forberedelse programmer i Michigan høyskoler

Som i 2010, fullmakt til delstatsregjeringen i Michigan fire godkjent kjøreopplæring instruktør forberedelse programmer, bare to av dem er tilknyttet en institusjon Michigan høyskole eller universitet. De to universiteter i Michigan som tilbyr kjøreopplæring instruktør forberedelse programmer er Wayne State University og Central Michigan University. Bakgrunn

2006 Driver Education Provider og Instruktør Act sterkt begrenset antall institusjoner som har tillatelse til å trene nye kjøreopplæring instruktører og også pålagt et sett av strenge krav til hvem som har lov til å melde deg på disse programmene . Potensielle kjøreopplæring instruktører må bestå en kriminell bakgrunn sjekk, ha en ren eller nesten ren (ikke mer enn seks poeng på deres lisens) kjøring posten for minst de siste fem år og har en medisinsk undersøkelse før han startet på en driver utdanning instruktør forberedelse program i Michigan.
Central Michigan University

Central Michigan University driver opplæring instruktør forberedelse programmet er det eneste slikt program i Nord-Michigan. Ligger i Flint, Michigan, tilbyr programmet fire tre-kreditt kurs for potensielle instruktører. Etter vellykket gjennomføring av disse kredittene, som inkluderer en praksis, kan instruktører søke om konsesjon som kjøreopplæring instruktør forutsatt at de er over 21 år, ikke har samlet seks eller flere punkter på sin lisens eller fire eller flere punkter som stammer fra en overbevisning i løpet av de siste fem årene, og passere en kriminell og medisinsk bakgrunn sjekk.

Central Michigan University

Off Campus programmer

Mt Pleasant, 48 859 MI

877 -268-4636

cel.cmich.edu
Wayne State University

Wayne State University Driver Education Instructor Forberedelse program ligger i Detroit, Michigan. Universitetet tilbyr en fire-retters serie som må tas sekvensielt. Siden kursene må tas enkeltvis, varer kjøreopplæring instruktør forberedelse programmet selv sju og en halv uke, klasser er vanligvis tilbys på kveldstid, i henhold til Wayne State hjemmeside. Studentene må ha en high school diplom eller tilsvarende, være 21 år eller eldre og har akkumulert ikke mer enn fire poeng på deres lisens i de siste to årene.

Wayne State University

Kinesiologi, helse og Sport Studies

265 Matthaei Physical Education Center

Detroit, 48 202 MI

Telefon: (313) 577-4265

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145507.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning