Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan kjøre en manuell Shift Bil

Komme inn i førersetet på en bil er spennende, men å lære å manøvrere en manuell girkasse kan være utfordrende. Mange sjåfører kvier seg for å kjøre en manuell bil på grunn av utfordringen det presenterer, men vil denne artikkelen veilede deg gjennom trinnene for å forstå utstyret mekanisme, hvordan å skille girene og til slutt hvordan å kjøre en manuell girkasse på kort tid. Du trenger
Automobile med manuell girkasse
Tålmodighet
En klar område å øvelseskjøre
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen . Slik starter du en bil med manuell girkasse, må clutchen være deprimert fullt. Clutchen er den siste pedal, til venstre for alle de andre pedaler. Selv om det kan virke lettere i begynnelsen å kjøre med begge føttene, dette er ikke den vanlige måten, og det er ikke trygt. Begynner å komme inn i vanen med å bruke bare en fot om gangen for å unngå en ulykke.
2

Plasser venstre foten på clutchen og trykke fullt. Sett giret i fri eller midten gear. Vri tenningslåsen. Sørg for å bare vri om nøkkelen nok til å starte motoren. Hvis tasten holdes for lenge, kan det føre til antennelse problemer senere.
3

Når bilen startes, umiddelbart flytte den høyre foten på bremsepedalen. Dette vil holde bilen ruller fremover eller bakover. Hvis bilen er startet på noen redskap enn nøytralt og clutchen er løftet bort tidlig, bilen vil rykke spontant eller slås helt av. Det er viktig å bare slippe clutchen når gasspedalen eller gasspedalen trykkes inn.
4 p Med den venstre foten på clutchen, plasser girstangen til den første gear. Sakte løfter den venstre foten fra clutchen mens plassere den høyre foten på gasspedalen og trykke pedalen ned sakte. Disse to handlinger som skal skje samtidig. Bilen vil gå videre.
5

Sørg for å overvåke kjørelengde akselerasjon. Når speedometeret har nådd tjue miles per time, trå inn clutchen igjen når du skifter gir til andre. De fleste ganger du vil være i stand til å bestemme når man skal skifte gir basert på lyden av motoren. Andre gir brukes også når du reiser i sakte tempo, for eksempel i trafikkforhold eller krysser jernbane veien spor.
6

Når speedometeret nådde tretti miles per time, skifte gir til tredje. På førti miles per time, bør utstyret endres til fjerde. Femte gir er vanligvis forbeholdt motorveien reiser eller når farten mer enn femti miles i timen. Når du trenger å sikkerhetskopiere, bare plassere bilen i "R" eller revers, trå inn clutchen og sakte trykker på gasspedalen.
7

Du skal nå kunne kjøre en manuell skift bil uten problemer. Pass på å gjennomgå veiledningen i avsnittet for ytterligere hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145266.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning