Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

South Carolina Veterans Administration null Rules

funksjonshemmede veteraner og visse gjenlevende ektefeller som bor i Sør-Carolina kan motta spesielle bilskilt og plakater fra South Carolina Department of Motor Vehicles tillater dem å parkere på oppmerkede handikappede flekker. Å parkere lovlig i en handikappet sone, må den funksjonshemmede skal ri inn eller kjører bilen. Utviklingshemmede Veteran

funksjonshemmede veteraner kan motta en gratis, permanente funksjonshemmede Funksjonshemmede Veteran lisens plate. Sammen med en DMV program, må veteran sende inn et skjema fra US Department of Veterans Affairs bekrefter at han var helt og varig ufør som følge av krig, har mistet bruken av ett eller begge ben eller armer, eller er nesten blind. Han må også levere en resept ordre med en original underskrift fra legen sin. Hver veteran kan søke om to bilskilt for biler, to for motorsykler, eller en av hver. Gjenlevende ektefelle som har blitt sertifisert som deaktivert av hennes lege kan også motta en handikappet funksjonshemmet veteran plate, med mindre hun gifter seg på nytt.
Purple Heart

South Carolina veteraner som er Purple Heart mottakere kan motta South Carolina Purple Heart funksjonshemmede bilskilt. I tillegg til DMV program, må veteran sende en signert resept ordre fra sin lege som bekrefter at han er varig funksjonshemmet, samt et brev fra Veterans Administration beviser at han er en Purple Heart mottaker. Veteranen kan motta to bilskilt for biler, to for motorsykler, eller en av hver. Det er ingen avgift for Purple Heart plater, og de er tilgjengelig kun per post.
Doctor uttalelse

Søkerens lege må fullføre en lege uttalelse på bunnen av DMV søknad. Her må legen bekrefte at veteran eller ektefelle ikke kan gå 100 meter uten å stoppe, må bruke en spenne, kran, krykke, protese eller rullestol for å komme seg rundt, er begrenset av lungesykdom, bruker bærbart oksygen, har en alvorlig, begrensende hjerte tilstand, er hindret fra å gå på grunn av en leddgikt, nevrologiske eller ortopediske tilstand, eller er blind
Skilt

Hver funksjonshemmet veteran og hans funksjonshemmede ektefelle kan også. kjøpe en funksjonshemmede veteraner 'plakat til å henge på en bakspeilet. Hver plakat er gyldig i fire år og koster $ 1. Per 1. januar 2010, utstedte en plakat av DMV må inneholde et bilde av personen som bruker plakaten. Eldre plakater som ikke har et bilde kan brukes inntil 31 desember 2012 eller til de utløper. Etter det, må veteran eller ektefelle sende inn en ny søknad og legens uttalelse å motta en ny funksjonshemmet bilde plakaten.
Til dokumentasjon

Enhver veteran eller gjenlevende ektefelle som mottar en funksjonshemmet lisens plate eller plakat må også bære et registreringsbevis utstedt av DMV. Sertifikatet viser navnene på alle kvalifiserte funksjonshemmede mennesker som husholdningen som har lov til å kjøre eller ri i bilen. Førere som park i et handikappede sted uten dette sertifikatet er underlagt sitat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145516.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning