Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Emergency Driving Training

Når vi har sikkerhet nødhjelp eller katastrofe inntreffer, er vi lært opp til å ringe 911 for å få hjelp. Tiden natt, værforhold eller situasjon som krever beredskap spiller ingen rolle. Vi kaller det nummeret fullt forventer å være umiddelbart møtt av fagfolk som er i stand til å hjelpe oss, uansett problemet eller kjøreforholdene. Men tenk på hva som ville skje hvis utrykningskjøretøy skled av veien eller treffer en annen bil mens du var underveis til oss. Emergency driverne er ikke født med kunnskap om hvordan man skal håndtere et kjøretøy kjører på topphastighet på isete veier. De må ha solid trening for å lære de ferdighetene de trenger. Betydning
p Med hver 911 anrop mottas, må noen kjøre et utrykningskjøretøy. Det er den modusen som får emts (akuttmedisinske teknikere), brannvesen og politi til stedet for å hjelpe deg, men kjører feil er nummer én grunn for søksmål som involverer emts og beredskap tjenester (spesielt politi). Merkelig, er det dyktighet med minst mulig opplæring som kreves for EMT og andre nødetater. Enhver person som er ansatt som en akutt medisinsk tekniker, kan politimann eller brannmann også være en pådriver for en beredskap kjøretøy. Det er av største betydning at alle som planlegger en karriere i noen av disse feltene viser eksemplarisk kjørevaner. Hvis du har billetter eller en arrestasjon rekord for hensynsløs kjøring, kan dette resultere i tap av jobb eller fornektelse av sysselsettingen i første omgang, selv om alle andre ferdigheter er over gjennomsnittet.
Funksjon

transportere en pasient til sykehuset er like viktig som de teknikkene utføres som sparer en pasients liv. Brannvesenet kjøretøyer kan ikke slukke branner og redde folk fra brennende bygninger hvis de ikke er opplært til å navigere trafikkforhold for raskt å komme frem til stedet av problemet. Sjåførene må forstå at motorveier og veier er noncultural steder av aktivitet, noe som betyr at andre sjåfører vil gjøre det uventede når de tror ingen ser på. Dette betyr at en beredskap driver må være trent til å håndtere fyllekjørere, drivere på narkotika eller medisiner, og de som viser uberegnelige oppførsel.
Egenskaper

Driver opplæring for innsatspersonell bør inkludere sjåførens kontroll over bilen sin (for hans skift). Dette inkluderer gass og olje nivåer og dekktrykk. Emts bør sjekke for å se at alle nødhjelp trengs er lastet og at bilen er trygg og klar for skift sin. Alle sjåfører må læres grundig rutine i å holde sine kjøretøy kjørbart, og at ansvaret for dette faller på hver driver, hvert skift.

Innsatspersonell må bli undervist i hvordan å håndtere sine kjøretøy i verste av vær og forhold, for eksempel på isete broer. De lærer hvordan du trygt komme ut av et spinn i kraftig regn når kjøretøyet hydroplanes eller skids på isete patcher, og når du skal bruke kjettinger. De er lært hva de skal gjøre når du sitter fast i snø eller gjørme. De er lært hva de skal gjøre i møte med hjort eller andre større dyr plutselig dukker opp i veien på landsbygda eller parker. Dette er alle situasjoner som en driver kan bli konfrontert med. For å oppleve noen av disse ville kreve rask tenkning (beredskap) uten panikk, som også er en ferdighet som en driver må trenes i.
Driving Safety Training

Driver opplæring må inneholde hvorfor venstre hånd svinger på travle veikryss er de farligste. Siden flere ulykker skjer der venstre hånd svinger mot motgående trafikk er gjort, må sjåførene være opplært i hvordan å skanne et kryss for faresignaler (som fartssyndere, syklister eller fotgjengere) og nærme seg det med forsiktighet. Emergency sjåfører må også trenes i å håndtere veien hindringer. Kjøre på høyre side av veien er alltid nødvendig, men kan vegutstyr, havarerte kjøretøy eller en fortvilet sjåfør fast på veien forårsake en midlertidig avstikker til den andre siden, som må håndteres med forsiktighet. Emergency sjåfører må lære hva du skal gjøre når bilen er i nødmodus (med sirener skriking og lysene blinker) og en sjåfør henter ikke over til høyre for å komme seg ut av veien. Hun må også vite hvordan du arbeider med andre utrykningskjøretøy som alle navigerer trafikk på samme tid for samme destinasjon.
Fordelene

Emergency driver opplæring betyr økt sikkerhet for våre førere av utrykningskjøretøy. En enda større fordel er det liv som er lagret ved gode ankomster av medisinske teknikere hjemme hos en skadet person, og hensiktsmessig transport av pasienter til sykehus. Boliger er tryggere på grunn av politiet og brannvesenet responstid. Færre ulykker også bety færre søksmål og mindre utgifter totalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145463.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning