Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Florida førerkort Lover

Førerkort i Florida faller inn under en av flere kategorier: kommersiell førerkort, eller CDL, ment for operatører av lastebiler eller andre store kjøretøy, ikke-kommersiell førerkort, som dekker de fleste førere av personbiler, motorsykkel, og militære. Florida har også en klasse E elevens konsesjon for nye sjåfører som bare kan operere kjøretøyer underkant av 8000 pounds og med en lisensiert sjåfør over 21 år. Florida førerkort utstedes til førerkortet kontorer delstaten drives av Seksjon for Driver lisenser. Proof of Identity

I 2005, Department of Homeland Security implementert nye standarder for utstedelse av ID-kort for å forbedre sikkerheten på offentlig utstedt ID-kort. For å få en Florida førerkort, må du gi visse dokumenter for å bevise din identitet og amerikansk statsborgerskap. Du må besøke et førerkort kontor i person hvis det er din første lisensen, har flyttet fra en annen stat, har lovlig endret navn eller har brukt den en-gang "convenience" fornyelse.

Akseptable dokumenter for å bevise identiteten inkluderer en sertifisert fødselsattest, pass eller pass kort, konsulære rapport for fødsel i utlandet, sertifikat av statsborgerskap eller et sertifikat av statsborgerskap. Du vil også trenge bevis for en Social Security-nummer, ved hjelp av et Social Security-kort, en W-2 skjema eller en betal spire. Du trenger to former for bevis på din bostedsadresse, for eksempel et hus gjerning eller leasing og en nåværende strømregning. Hvis du har endret navn på grunn av ekteskap eller rettskjennelse, må du ta med en kopi av rettskjennelse eller vigselsattest.
Førerkort for tenåringer

Florida innbyggerne kan søke om en elev lisens på 15 år. Søkere må fullføre en trafikk og rusmisbruk utdanning selvfølgelig ha en signert foreldrenes samtykke form og bevise identitet og bosted. Tenåringer må bestå en skriftlig prøve som dekker trafikkregler og veiskilt, samt hørsel og syn tester. Elevens lisensen gir tillatelse til å kjøre kun på dagtid og med en lisensiert sjåfør enn 21 år. I en alder av 16, kan du søke om en operatør lisens hvis du har hatt din elevens lisens for ett år uten trafikk overbevisning og har hatt 50 timer med erfaring bak rattet. Seksten år gamle driverne ikke kan kjøre mellom 23:00 og 6 am uten en lisensiert driver i alderen 21 i bilen, 17-åringer er begrenset fra å kjøre mellom 1 og 6 am uten chaperon. Disse reglene gjelder ikke hvis 16 - eller 17-åringen er på reise til eller fra jobb
Fornyelse en lisens eller få en Florida License Hvis du har flyttet fra en annen stat.

Hvis du fornye en Florida lisens eller du flytter til Florida fra en annen stat og hold deg et gyldig førerkort fra staten, trenger du bare å passere hørsel og syn tester for å få Florida lisens . Du må ha en synsskarphet --- med dine briller eller kontakter --- på minst 20/40 å passere visjon test. Hvis du mislykkes, vil du bli henvist til en øyelege for korrigerende linser før han ble tildelt lisensen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145597.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning