Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvor kan jeg ta Min Drivers Test?

Selv om folk flest fullføre sin driver opplæring ved en privat kjøreskole, det finnes andre alternativer for å bli lisensiert. Uansett hvilken rute en person tar, bør hun sørge for at hun kjenner reglene av veien før du søker om en lisens. DMV

fleste statlige DMVs (avdelinger av motorkjøretøy) tilbyr road tester for førerkort. Alle stater tillater og noen krever folk under 18 år å ta en førerprøve på en statlig godkjent, tredjeparts kjøreskole.
Alternative metoder

tillate Enkelte stater mennesker (vanligvis de under 18 år) for å få hjem-skole driver opplæring og bak-hjulet-instruksjon og testing. I Texas, må eleven fullføre 14 timer bak rattet med en slektning: syv timer kjøring og syv timer observere. Han får en midlertidig lisens.

Hensyn

I mange stater, må en person over 18 ta sin førerprøve på en offisiell DMV plassering, selv med opplæring fra en statlig godkjent driver opplæring kurs. Noen stater, for eksempel Michigan, tilbyr ikke tester gjennom DMV, men bruker private skoler eller programmer.
Advarsel

Home-skoleelever må ha en logg over klasserommet og bak-rattet timer og skriftlig bekreftelse på at de tilstrekkelig utføres hver ferdighet som kreves av staten. Drivere tar en test på DMV må ha med elevens tillatelse og bevis på forsikring på kjøretøyet de bruker.
Tips

For å bestå en førerprøve, den California DMV anbefaler at folk har minst 50 timer med erfaring bak rattet, inkludert 10 nattkjøring timer. Drivere bør være i stand til skikkelig utføre hver manøver i statens driver håndbok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145303.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning