Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en lisens for golfbiler

I en energi-bevisst og miljøvennlig verden, golfbiler er en trygg og billig alternativ til biler som både barn og voksne kan kjøre. Det finnes en rekke golfbiler tilgjengelig på markedet for forbrukere i dag. De tre hovedtypene er gassdrevne, elektriske og solar-drevet. Du trenger
Førerkort
Insurance
lokale DMV kontoret
Social Security nummer
Kredittkort
Vis flere instruksjoner
Informasjon
1

Golf cart lisensiering og registrering varierer avhengig av staten. Sjekk den lokale DMV kontoret for reglene om området. De fleste stater krever et gyldig førerkort og golf cart forsikring.
2

Forskning hvor det er tillatt for golfbiler å bli drevet ut av kurs. Private og offentlige veiene har sine egne regler. Vurdere hvorvidt en golf cart vil være et effektivt transportmiddel i nabolaget.
3

Finn ut om din stat eller by har et eget program for en golf cart lisens. Noen områder omgå dette trinnet helt. Søknaden vil vanligvis være tilgjengelige på webområdet for byen.
Application
4 p Hvis det er nødvendig, fornye førerkort. Gå til DMV nettsiden. Klikk på den aktuelle staten og følg instruksjonene. Sørg for å ha et kredittkort og personnummer til eieren på hånden.
5

å forsikre golf cart, ringe forsikringsselskapet. Golfbil forsikring kan kjøpes fra sport forsikringsselskaper eller utvidet fra hjemmet eierens politikk. Ansvarsforsikring er også anbefalt.
6

Noen stater krever en tillatelse til å drive en golfbil. Skriv ut et skjema fra DMV nettsiden og fylle det ut. Slippe den av på den lokale DMV kontoret.
7 p Hvis byen krever en egen golfbil lisens, fylle ut søknaden og slippe den av der det er hensiktsmessig. Dette kan ikke alltid være den lokale DMV, men i stedet rådhuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145482.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning