Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan feilsøker jeg en åpen dør av en Town & Country Dodge Caravan?

Town & Country Dodge Caravan er utstyrt med en bakre dør luke som åpner seg ut for å avdekke et romslig bakre lagringsområde. Noen ganger , etter lasting elementer til Caravan, kan du la døren stå på gløtt . Dette kan være fordi du har overfylt bakre lagringsområde eller ikke lukket døren hardt nok . Hvis den bakre luke døren er på gløtt , kan du eller noen andre passasjeren i Caravan lett løse problemet . Instruksjoner
en

Inspiser dashbordet eller HUD for en " åpen dør "-advarsel . Hvis man er til stede , er døren definitivt gløtt. Hvis det ikke er lys , vil du trenger å fysisk sjekke om døren er litt åpen .
2

Flytt til baksiden av Caravan og sjekk for å se om døren er åpen . Hvis døren er åpen , se å se hva som kan være årsaken til problemet . Hvis lasten er årsaken til døren for å holde på gløtt , forskyve innholdet slik at luken døren kan lukkes. Kontroller at det ikke er noe fast i låsen ligger i sentrum av der luken dørkontakter van.
3

Trykk fast døren lukket . Lytt til høre låsen klikk slik at du er sikker på at det er trygt. Hvis du har " døren på gløtt " varsellys i din HUD eller dashbordet sjekk for å se om den er på. Hvis det ikke er , og du har lukket døren problemet er løst .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145579.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning