Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Iowa Driving Lover for Teens

Alle stater har ulike driving lover og krav til nye ungdoms sjåfører som er, etter statistikken, de farligste sjåførene på veien. Ungdoms kjøring lover i delstaten Iowa er ikke annerledes, krever tenåringer til å være av en viss alder og har en viss erfaring før de kan sette seg bak rattet på en bil. Gradert førerkort

Tenåringer i Iowa nå er pålagt å ha en gradert førerkort, noe som betyr at de ikke vil få sine førerkort frem til fylte 18 år. Dette krever dem til å bruke mer tid på kjøring med foreldre eller en voksen verge som vil hjelpe dem å lære reglene i veien og hvordan å kjøre trygt og defensivt. Denne politikken har vist seg å sterkt redusere ulykker og risikofaktorer for mindreårige som nettopp har fått sin lisens. Tenåringer må først fylle kravene som er involvert med å motta en instruks tillatelse og en mellomliggende lisens før de fikk sin gradert lisens fra staten.
Instruction Permit

Instruksjonen oppholdstillatelse i Iowa er tilgjengelig for tenåringer som er minst 14 år. Søkeren må ha skriftlig samtykke fra foreldre eller verge, og må være undertegnet i nærvær av en stat sertifisert sensor. Søkere må også bestå en visjon og grunnleggende kunnskaper i bilkjøring test.

Når de har fått sin kjøretillatelse må de holder det i minst seks måneder før du prøver å oppnå en mellomliggende tillatelse. De må også gjøre mye kjøring med en lisensiert sjåfør som er en forelder, verge eller over 25 år, kjører 20 timer, minst to av disse skal være om natten. De må også gjennomføre et 30-timers kjøreopplæring kurs pålagt av staten.
Intermediate Permit

mellomliggende oppholdstillatelse i Iowa er den siste tillatelsen en driver må motta før de får sin graduate tillatelse eller full lisens. Drivere må være minst 16 år og holde på denne tillatelsen i minst 12 måneder. De kan kjøre uten en voksen i bilen mellom klokken fem om morgenen og 12:30 i morgen, men må være under oppsyn av en forelder, verge eller voksen over 25 år dersom det er utenfor denne tidsperioden, eller ha en skriftlig samtykkeerklæring tilgjengelig. De må også fylle ti timer veiledet kjøring, hvorav to skal være om natten. De må også være ulykke eller brudd gratis i gang denne lisensen er holdt. Dette gjelder inntil søkeren fyller 18 år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145358.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning