Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan få en Dobler påtegning på en CDL

Den føderale regjeringen krever at hver stat for å opprettholde minstestandarder for folk som kjører kommersielle kjøretøyer som semi-trucks. Du må ha en kommersiell førerkort for å kjøre disse bilene. For å drive et kommersielt kjøretøy med en dobbel trailer, må du få kommersielle drivere lisensiert godkjent av bestått dobler påtegning test. Instruksjoner
en

Få en CDL. Du må passere de kunnskaper og ferdigheter tester for å innhente CDL før du kan få din CDL godkjent. Avhengig av statens politikk, kan du være i stand til å ta dobler påtegning test på samme gang du tar dine CDL tester.
2

Study for tilslutning eksamen. Du bør kjøpe en studie guide som dekker dobler påtegning. CDL Digest tilbyr en studie guide som dekker den skriftlige eksamen, spør praksis spørsmål og gir en selvtest delen. Studien guiden går også over og påkobling av dobbel trailer og inspisere luftbremser.
3

vite hvordan å drive en kommersiell kjøretøy med en dobbel trailer. Du trenger å vite de grunnleggende bruksanvisningen som hvordan å montere og koble enhetene, samt forstå hvordan å håndtere og stabilisere bilen.
4

Innse potensielle problemer som kan oppstå med den kommersielle kjøretøy og den doble trailer. Du trenger også å vite hva potensielle problemer kjøretøyet forårsaker andre bilister. Vanlige problemer er lavere hastighet på en skråning, blokkerer oppføringer, sprut og spray effekter og lengre passerer ganger.
5

kunnskapen test. Når du er klar til å få dobler påtegning, må du ta den kunnskapen test. Du får din dobler påtegning når du har passert tilslutning test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145094.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning