Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan å studere for G1 i Ontario

Ontario Utdannet Licensing System, som ble introdusert av provinsen i april 1994, krever ulisensiert drivere for å tjene deres full lisens i to etapper. G1 lisens, den første av disse stadiene, gir føreren å betjene en motorvogn under visse betingelser for minimum 12 måneder. Søkeren får henne G1 ved å skrive en kunnskapsprøve på noen av de DriveTest steder i Ontario. Muntlig eksamen er også tilgjengelig, men i motsetning til den skriftlige prøven, de trenger å være planlagt med en Driver Eksamen Center på forhånd. Du trenger
Offisiell Driver Handbook
Vis flere instruksjoner
en

Motta Offisiell Driver Handbook. Håndboken, utgitt av regjeringen i Ontario, inkluderer trafikkregler, viktig skilting og sikker kjøring tips for personbiler, varebiler og små lastebiler. Det er den eneste offisielle håndbok for sjåfører i provinsen. Du kan kjøpe boken for $ 16 kanadiske på en DriveTest Eksamen Center eller online på Publications Ontario hjemmeside (se Ressurser).
2

Lag en studieplan. G1 kunnskap testen består av flervalgsspørsmål delt inn i to deler - veiskilt og trafikkregler. Studer følgelig dele din tid mellom memorere trafikkskilt og absorberende grunnleggende trafikkregler. Hver del vektes likt på den kunnskapen test. Ikke mer enn fire feil i hver seksjon er tillatt.
3

Finn praksis tester på nettet. Et vell av gratis testmateriale kan finnes ved å gjennomføre et grunnleggende Internett-søk. Noen praksis tester er gjort tilgjengelig av frivillige organisasjoner, andre av handelskamre og online handel magasiner. Disse testene bør være gratis, tilbudet skilting og trafikkregler og består av hundrevis av spørsmål.
4

Practice online. Ved å gjøre dette, vil du sakte bygge opp din selvtillit. Praktisere under simulerte testforhold vil hjelpe deg å lære å tempoet selv på testdagen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145581.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning