Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Driver Utdanning Sikkerhet Fakta

Under kjøring kan være en praktisk og givende opplevelse, kan det også være farlig. Du kan beskytte deg selv og dine passasjerer ved å lære og følge visse retningslinjer for sikkerhet. At-Risk Drivers

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, eldre og ungdoms drivere som er mest utsatte aldersgruppene for å komme i trafikkulykker. Teen sjåførene kan bidra til å forebygge ulykker ved å følge sikkerhetsreglene lover på plass for unge sjåfører i sine stater.
State Laws

Ifølge Unofficial DMV Guide, stater har forskjellig lover angående nye og læring drivere. Noen krever nye drivere for å fullføre en viss tid i kjøreopplæring før de søker om lisens eller lærendes tillatelse.
Læring Lover og Regler

Hver staten har en håndbok detaljering sin kjøresikkerhet informasjon og lover. Heftet kan finnes på din lokale DMV. Stater krever også gjennomføring av en skriftlig test og en førerprøve før en person har lov til å drive en motor kjøretøy.
Fordelene

Mange bil forsikringsselskaper tilbyr rabatter og insentiver for sikker kjøring. De kan gi rabatter for å fullføre en kjøreopplæring kurs eller for sjåfører med god sikkerhet poster. Omvendt, forsikring priser ofte stige drastisk for folk med sub-par kjøring poster. Hvis du har begått visse trafikk brudd eller forårsaket en trafikkulykke, forvente å betale høyere forsikringspremier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145580.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning