Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slept Vehicle Brake Forskrift

Ved sleping et kjøretøy er det visse regler som må være på plass for å ivareta sikkerheten for deg selv og andre trafikanter. En av disse forskriftene er bremsene på bilen som du sleper. Dessverre forskriften variere fra stat til stat i Amerika, som betyr noe som er helt akseptabelt og lovlig i ett land kan få deg bøtelagt i en annen. Brems hookups og noen ganger også en utbrytergruppe system er nødvendig i noen av statene, mens andre bare krever dem hvis du sleper et kjøretøy på en trailer. Brake Hookup på trekkvognen

Brake hookups tillater føreren av trekkvognen til å kontrollere de elektroniske bremser på bilen som blir slept. Noen stater som Alaska og Illinois krever at en brems oppkobling være til stede i bilen gjør tauing. Forskrift er vanligvis avhengig av vekten av den gjenstand eller kjøretøyet som blir slept, og i de fleste tilfeller bremsen oppkobling er bare nødvendig hvis vekten av tilhengerens overstiger 3,000 pounds. Andre stater som Minnesota krever at du har brems hookups for trekkvognen hvis bremsene ikke er sterke nok til å bringe både kjøretøy til en stillstand innen en fastsatt avstand.
Breakaway System på tilhengerens

I stater som Florida en utbrytergruppe system er obligatorisk på tilhengerens hvis vekten er over 3000 pounds. Et breakaway system er en spesiell enhet som automatisk bremse av tauet bilen hvis den løsner fra bilen slepe den. Dette systemet er oftest funnet på bobil, men det er produkter tilgjengelig for biler også.
Begge kjøretøyene må ha jobbet bremser

Stater som Missouri bare krever at både bilen gjør tauing og den som blir slept har fullt fungerende bremser installert. Stater som Missouri bare krever at både bilen gjør tauing og den som blir slept har fullt fungerende bremser installert. Andre stater som California fastsette at bremsene skal være kraftig nok til å stoppe både kjøretøy innenfor en angitt avstand mens du reiser på 20 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145572.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning