Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Mississippi Auto Tittel Lover

delstaten Mississippi gjenkjenner en tittel som et omsettelig dokument som representerer eierskap av et motorkjøretøy. Staten krever at alle biler som eies av innbyggerne i staten og hjemmehørende i staten skal registreres av staten. En gyldig tittel er påkrevet for kjøretøy registrering. Mississippi Department of Revenue problemer titler. Krav

delstaten Mississippi begynte å kreve titulere av alle kjøretøyer som av 1969, i henhold til Mississippi Department of Revenue. Pr. 1999 kravet om titulere ble utvidet til å gjelde ATV, produseres hjem og trailere som veier mer enn 5000 kg. Innbyggerne i staten er pålagt å skaffe en Mississippi tittel for modeller de eier som vil være hjemmehørende i staten. Biler kjøpt ny i staten vil motta en Mississippi tittel. Kjøretøy som tidligere var tittelen i en annen stat, men flyttet inn i Mississippi er nødvendig for å bli re-tittelen med en Mississippi tittel innen 30 dager å flytte bilen inn i staten.
Prosedyrer

Mississippi beboere som kjøper en auto som er registrert i en annen stat må få en tittel fra staten. Kjøperen kan bruke en Produsentens Statement of Origin i stedet for en tittel hvis bilen kom fra en stat som utsteder ikke titler. Beboeren må registrere bilen i Mississippi innen 30 dager etter kjøpet ved å fylle ut en søknad om Mississippi tittel og lisens på sin lokale fylke tollere 'kontor. Søkeren skal også gi biler nåværende registreringen kvittering og betale alle gjeldende avgifter og skatter.
Nødvendige avgifter

Ifølge Mississippi Department of Revenue, som 2010 motorvognen tittelen avgift var en $ 9. Søkere må regne med å motta sine auto titler innen fire til seks uker. Fremskyndet tittelen behandling, noe som resulterer i en tittel som blir utgitt innen 72 timer, er tilgjengelig for en ekstra $ 30 gebyr. Staten Mississippi anser ikke salg av en motorvogn skal være gyldig uten en skikkelig tildelt tittelen. Titler som har gått tapt, ødelagt eller lemlestet må skiftes før en gyldig salg kan finne sted. Dupliserte titler kan kreves fra søkerens lokale fylke skattekontoret for en $ 9 avgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145553.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning