Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Sikkerhetsfunksjonene Cars

Mens jakt etter en ny bil kan være morsomt og spennende, bør du ikke glemme sikkerhet blant alle de høyteknologiske bjeller og fløyter. Sikkerhet er det viktigste når du kjører, og biler i dag kommet med en overflod av sikkerhetsfunksjoner. Kollisjonsputer

Kollisjonsputer har blitt en av de mest fremtredende sikkerhetsfunksjoner i bilene i dag. Frontal kollisjonsputer er påkrevd i alle nye biler siden 1998, og er utformet for å hindre at fører-og passasjersiden fra treffer dashbordet, rattet eller frontruten. Avanserte kollisjonsputer har vært standard siden 2006, og er utformet for å balansere kraften av airbag til passasjer og sjåfør sitter i forsetene.
Blokkeringsfrie bremser

Blokkeringsfrie bremser er utformet for å hindre at bremsene låser opp under panikk situasjoner. I tillegg til å hindre at bremsene fra låsing, blokkeringsfrie bremser tillater føreren å være i kontroll over bilen under en situasjon hvor han har å smelle på bremsene.

Setebeltet

Sikkerhetsbelter er den mest åpenbare og viktig sikkerhetsfunksjon plassert i en bil. Setebelter har vist seg å redde liv som de hindrer deg fra å bli kastet ut av bilen, eller smelle inn i fronten seter, dashbord eller rattet på dødelige hastigheter.
TPMS

TPMS står for dekktrykk overvåkingssystem, og dette systemet bruker et varsellys på dashbordet for å varsle føreren når et dekk er for lavt lufttrykk. Under-oppblåst dekk er den viktigste årsaken til utblåsninger, som kan føre til storulykker.
Electronic Stability Control

Elektronisk stabilitetskontroll hjelper sjåførene opprettholde kontroll over sine biler under øyeblikk av intens styring. Denne funksjonen kan redde liv ved å hjelpe du smette unna en hindring i veien, eller når du kjører i isingsforhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145295.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning