Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Floridas Drivers Permit Krav

Får en førerens tillatelse er nesten alltid en komplisert prosess, og det er ikke annerledes i Florida. Første gang drivere er pålagt å ta en kjøreopplæring klasse og en skriftlig test, som begge krever omfattende papirarbeid og identifikasjon. Heldigvis gir delstaten Florida et hefte for å forberede potensielle drivere for den skriftlige prøven, og kjøreopplæring klasse vil også bidra til å forberede drivere for tillatelsen sin. Melde deg på et Driver Education Class

fleste videregående skoler tilbyr kjøreopplæring klasser eller kan gi en liste over førerens utdanning klasser i området. Lokale Florida DMVs kan også gi en liste over nærliggende førerens utdanning klasser også.
DMV identifikasjonskravene

Personer som ønsker å få sine lærendes tillatelse i Florida må ta den skriftlige prøven på DMV etter endt kjøreopplæring klasse. Den DMV krever to former for identifikasjon, bevis på bosted, og foreldres samtykke skjema (tilgjengelig på DMV).
Ta Skriftlig Test

Etter ta kjøreopplæring klasse, kan Florida beboere melde seg på sitt lokale DMV gå opp til skriftlig eksamen. Prospective test-takers må vise bevis på at de fullførte kjøreopplæring klasse. Alle Florida DMVs tilby en sjåfør håndbok for å hjelpe sjåførene studie for den 20-spørsmålet test, som inkluderer spørsmål om kjøring lover. En passerer score er 75 prosent, eller 15 spørsmål riktig.
Retaking Test
p Hvis du ikke klarer å bestå testen, må du betale en liten avgift for å ta det igjen. (Testen er gratis første gang.)
Betaling

Når du har tatt kjøreopplæring klasse og bestå den skriftlige prøven, en betaling på $ 20 (pr. 2009 ) er nødvendig for deg å få Florida lærendes tillatelse.
drivere fra andre stater og mennesker 18 og Over

Drivers alderen 18 og over ikke trenger å ta en kjøreopplæring klasse for å få et førerkort, de kan rett og slett ta den skriftlige og sjåførens test for å få sin lisens. Førere under 18 år som allerede har et gyldig førerkort fra en annen stat er også unntatt fra kjøreopplæring klasse, og trenger bare å ta den skriftlige prøven og førerens test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145192.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning