Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Ungdom Driving Lover i Oregon

Oregon, som mange andre stater i USA, har en rekke drivende lover som bare gjelder for førere under 18 år. Disse unge driving lover er et forsøk på å redusere antall tenårene ulykker som følge av distrahert kjøring. Noen lover gjelder bare for de første seks måneder eller år, mens andre restriksjoner varer til ungdommen fyller 18 år. Instruksjon Permit

Noen som ennå ikke har førerkort må først få en instruksjon tillatelse før du begynner å øve kjøring. Ungdom i Oregon (mellom 15 og 17) utstedes foreløpige instruksjon tillatelser som tillater dem å kjøre hvis de har en lisensiert sjåfør over en alder av 21 sitter ved siden av dem. Etter å ha hatt en instruks tillatelse fra Oregon eller en annen stat i minst seks måneder, ungdom i Oregon som er 16 eller 17 år gamle kan søke om midlertidig førerkort.
Practice Timer

Ungdom i Oregon trenger en forelder eller verge til å undertegne førerkort program for å sertifisere at de har gjennomført nok veiledet praksis timer før du får et førerkort. Tenåringer kan velge mellom 100 praksis timer med en sjåfør som har vært lisensiert i minst tre år (og er minst 21 år gammel), eller 50 praksis timer pluss et sertifikat for ferdigstillelse fra godkjent trafikksikkerhet utdanning klasse.


Mobile Devices

Foreløpige instruksjon tillatelser og driver lisenser både begrense sine brukere fra å drive en mobil kommunikasjonsenhet mens du kjører. Selv hands-free vedlegg er ikke tillatt i denne perioden. Bruken av utstyret inkluderer snakker i telefonen, sende eller åpne tekstmeldinger eller e-post og surfing på nettet. Disse restriksjonene bli stående til føreren er 18 år gammel, og de fanget bryte dem vil motta en klasse D trafikk brudd.
Night Driving

For det første året av å holde en foreløpig førerkort (eller inntil 18 år), ungdom i Oregon er ikke tillatt å kjøre mellom midnatt og 5 am De eneste unntakene fra denne regelen når ungdom kjører direkte mellom hjem og arbeid, kjører som en del av arbeidet , kjøring mellom hjem og en skole hendelse uten annen transport eller kjøring med en lisensiert sjåfør som er minst 25 år gammel.
Passasjer Restriksjoner

Oregon driving lover begrenser antall passasjerer som kan være i et kjøretøy med en ungdom driver. For de første seks månedene etter å ha innhentet en foreløpig førerkort, for eksempel, er ungdom ikke lov til å ha noen passasjerer under 20 år i bilen. For de neste seks månedene, er antall passasjerer under 20 begrenset til tre. Unntak fra disse reglene er når passasjerene er søsken eller når en lisensiert forelder eller verge er i bilen. Når driveren er lisensiert for et år eller fyller 18 år, er disse passasjer restriksjoner opphevet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145381.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning