Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Slik skaffer en førerkortet i Arizona

Arizona førerkort er gyldig frem til fylte 65 år, men må foto og visjon screenings bli oppdatert hvert 12. år. Out-of-state drivere kan ikke være nødvendig å ta de skriftlige og veien tester hvis de er over 18 år og vise sine ut-av-statlige førerkort ved søknad om Arizona lisens. Få en Arizona lisens ved å følge disse trinnene. Du trenger
Riktig dokumentasjon
kjøretøy i god mekanisk tilstand
Verifisering av forsikring
Arizona Driver License Manual
Social Security Number
Kjøretøy med gyldig faner
Vis flere instruksjoner
en

Innhent og studere en Arizona førerkortet Manual som er tilgjengelig på ditt lokale Motor Vehicle Division kontoret. Manualer kan ikke bli sendt, men kan lastes ned fra Arizona Department of Transportation nettstedet.
2

Søk om lisens på person på en Motor Vehicle Division kontoret. Steder og timer kan bli funnet i fronten av Manual, eller ring 800-251-5866.
3

Ta med skikkelig dokumentasjon. For de aktuelle former og typer av dokumentasjon, se Arizona Driver License Manual. Bevis på ansvarsforsikring er også nødvendig hvis tar en førerprøve.
4

Send inn de nødvendige avgifter med søknaden. Gebyret kan du tre forsøk på å bestå testen innenfor en 12-måneders periode.
5

Pass alle de nødvendige undersøkelser. Det er tre tester: en visjon screening, en skriftlig test og en drivende test. Du kan ikke være nødvendig å ta alle tre testene.
6

Møt alle krav og få en Arizona førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145088.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning