Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

DWI & Texas Class-førerkort Krav

Texas, den største av de 48 sammenhengende statene, er fylt med lange, åpne veier reist omfattende av kommersielle kjøretøyer. Av og til er en driver av en av disse kjøretøyene siktet for kjøring i beruset tilstand (DWI). Når dette skjer, står sjåføren konsekvenser, men kan gjenvinne sin klasse-A lisens, som tillater en sjåfør til å kjøre biler med en brutto kombinasjon vekt på 26,001 pounds eller mer, ved å følge et sett med retningslinjer. DWI Laws: Administrative License Opphevingen

Disse lovene gjelder for førere av alle typer kjøretøy. I Texas og de fleste andre stater, er en blod-alkohol innhold (BAC) på 0,08 eller høyere anses lovlig beruset. Sviktende en blod-eller pusteprøve vil trolig resultere i en administrativ lisens tilbakekall (ALR). I løpet av denne tiden, er den skyldige lisens umiddelbart tatt, en midlertidig tillatelse som er gitt og den skyldige har 15 dager til å be om en rettshøring. Hvis personen ikke klarer å gjøre det 40 dager etter den straffbare handlingen, er det lisens suspendert for en periode. For det første lovbruddet, straffene er en 90-dagers suspensjon for en test failure, 180 dager for å nekte å teste. For det andre krenkelser, er det en ett-års suspensjon for test failure, to år for å nekte å teste.
Andre DWI Lover og Straff

lover for DWI er den samme for alle sjåfører, klasse A, B eller C. ALR er en kriminell kostnad i seg selv, og en DWI bærer separate kriminelle anklager. En driver to første DWI lovbrudd anses forseelser. Det første lovbruddet straffes med minst tre dager i fengsel, opp til en $ 2000 fine og ett års lisens suspensjon. Det andre lovbruddet har en straff på en 30-dagers minimum opphold i fengsel, opp til $ 4000 i bøter og en to-årig lisens suspensjon. Den tredje forseelse er en forbrytelse som bærer to til ti års fengsel, opp til en $ 10.000 bot og to års lisens suspensjon. Noen drivere kan søke om Occupational førerkort (ODL) - noe som gir en ikke-kommersiell sjåfør til å kjøre til og fra arbeidsplassen - etter det første lovbruddet, men Klasse-A drivere (kommersielle drivere) ikke gjelder for en ODL hvis deres lisens er suspendert på grunn av DWI.
License Redemption

DWI påvirker en klasse-A førerens evne til å fornye sin lisens. Med mindre de avgifter er avvist, vil DWI gå på førerens posten. Får en klasse-A lisensen krever en ren eller reformert posten. Så en person med en DWI overbevisning blir nødt til å betjene alle fengsel, betale alle bøter og gå gjennom hva prøvetid er tildelt. Han må også vise offisielle rettsdokumentene. Også, vil driveren ofte nødt til å gjenerobre en ferdighetstest, kunnskap test eller inspeksjon og road test for å få lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145473.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning