Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Ulike trafikkskilt

Trafikkskilt bære en uniform betydning over hele landet. Formen og fargen av tegnet kommuniserer den type skilt, og i noen tilfeller kommuniserer skiltets mening uten å måtte bruke ord på skiltet. Stoppskilt

Stop skiltene er alltid octagons og røde i fargen, slik at selv om føreren ikke kan se hva bokstavene spell, vil hun gjenkjenne det som et stoppskilt.

Railroad Crossing

En jernbane krysset tegn betegner skjæringspunktet for en linje, og veien og kan være inngjerdet eller ungated. En jernbane krysset skiltet bruker alltid en hvit X skissert i svart.

Vikepliktskilt

vikepliktskilt betegne skjæringspunktet mellom to veier der den andre veien har det forkjørsrett. Vikepliktskilt er alltid rød likesidet trekant med spissen ned.
Railroad forhåndsvarsling

en jernbane forhåndsvarsel tegn varsler sjåførene at de nærmer seg en jernbane krysset og er alltid markert med en gul sirkel.
fartsgrenseskilt

fartsgrenseskilt betegne den maksimale hastigheten du kan kjøre på en vei. De er alltid hvite rektangler med den vertikale siden lengre enn den horisontale side.
No-Passing Zone

En gul vimpel betegner en ikke bestått sone, som er vanlig på tolinjers motorveier. Du har ikke lov til å gå i motsatt retning av trafikkens kjørefelt for å passere en bil foran deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145259.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning