Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Reckless Driving Straff i Virginia

I de siste årene Virginia politi har satt mer fokus på fart, spesielt på store motorveier og i byer, i henhold til Virginia State Police. Mindre fartsovertredelse brudd kan være et irritasjonsmoment, men når en sjåfør har krysset over til uvøren kjøring, kan den lade og konsekvensene være ganske alvorlig. Hva som utgjør hensynsløs kjøring?

Uvøren kjøring kan kategoriseres i lovbrudd som involverer fart, sikt, kjøretøy kontroll og uforsiktighet. I kategorien av fart, er hensynsløs kjøring kjøring i 20 km /h over fartsgrensen, eller fartsovertredelse i overkant av 80 km /h, som også kan vurderes racing. Kjører for fort for dagens veiforhold kan også betraktes hensynsløs kjøring. Synlighet inkluderer kjøring med skjult synlighet eller passerer en bil på toppen av en bakke. Kostnader knyttet til kjøretøy kontroll innebære defekte bremser eller uriktig kontroll av kjøretøyet. Endelig innebærer uforsiktighet passerer utrykningskjøretøy eller skole busser som er i tjeneste, passerende kjøretøy ved jernbaneoverganger eller kjører to biler i bredden, eller passerer to biler som kjører side om side på veier som ikke har flere baner. Å gi feil signaler kan også betraktes hensynsløs kjøring.
Conviction Straff

Staten kan belaste hensynsløs kjøring som enten en forbrytelse eller forseelse, noe som resulterer i en bot på opp til $ 2500, pluss en mulig år i fengsel. Ofte disse straffene er redusert, og en dommer kan redusere kostnaden for å påskynde, men ansvaret for hensynsløs kjøring krever en domstol utseende.

License Straff

En dom for enten en forbrytelse eller forseelse forblir på posten din i 11 år fra datoen for den overbevisning og garners seks demerit poeng, som fortsatt er på din kjøring posten i to år fra datoen for den straffbare handlingen. Suspensjon av førerkort oppstår hvis sjåføren får mer enn 18 poeng i løpet av 12 måneder eller 24 poeng i løpet av 24 måneder. Møtende driver-forbedring klinikker tjener safe-driver poeng, med mindre klinikken var domstol-mandat. Drivere kan tjene opp til fem positive punkter hvert kalenderår på denne måten.
Forsikring Straff

Individuelle forsikringsselskaper bestemme straffer for sjåførens forsikring forskjellig, så det er ingen universell veilede å finne ut hvordan en hensynsløs kjøring kostnad eller overbevisning vil påvirke en sjåførens forsikring rate. Virginia Department of Motor Vehicles varsler forsikringsselskaper av punkt brudd, så sjekk direkte med ditt forsikringsselskap leverandøren hvis du mottar en billett.
Drivers under alder av 18

yngre sjåfører møte flere alvorlige straffer for hensynsløs kjøring. Noen domfellelse av en overtredelse som tildeler poeng til en lisens krever at den unge sjåføren fullføre en driver-forbedring klinikk eller sin lisens vil bli suspendert. Unge førere har 90 dager å fullføre klinikken. Et annet punkt-tjene overbevisning resulterer i en 90-dagers suspensjon av lisensen, og en tredje lovbrudd resultater i lisensen blir inndratt for ett år eller til sjåføren kommer frem til 18 år, avhengig av hva som er lengst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145494.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning