Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Hvordan du bytter fra klasse B til klasse A CDL

A CDL , eller en kommersiell førerkort , kommer i tre forskjellige klasser, klasse A , B og C. Klassene er definert av vekten på kjøretøyet du kjører . Å flytte fra en klasse til en annen, vil du først trenger å vite hva du vil bli pålagt å kjøre. Siden klassene er avhengig av vekt, vil en person som har en klasse B CDL ikke være i stand til å kjøre traktor trailer med to tilhengere vedlagt . Det er bare én måte å endre klasse B CDL til en klasse A CDL . Instruksjoner
en

Ring Department of Motor Vehicles ( DMV ) .
2

Sett opp en avtale for å ta en klasse A CDL førerens test.

3

Spør avdelingen hvilke materialer du trenger å ta med . Noen ganger vil du kanskje trenger et brev fra arbeidsgiver om at du kan ta testen , noen ganger er det avgifter som må betales , og i noen stater , er en annen skriftlig eksamen som kreves .
4

Study noen materialet som kreves og få noen tips og pekere fra andre drivere på hvordan du gjør din svinger og konkrete handlinger for å ta mens du kjører en klasse A CDL kjøretøy.
5

Gå til DMV og ta test ( s ) . Noen ganger må du ta med egen traktor og noen ganger vil de gi en for deg . Sørg for at du spør om dette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145347.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning