Norge bil >> Biler >> driving Safety >> drivere Utdanning >> Content

Førerens krav til opplæring i Michigan

Driver opplæring i Michigan består av flere lag, med det graderte førerens konsesjonssystem. En ny driver må først fullføre to kjøreopplæring kurs, og kjøre på en lærendes tillatelse med en kompetent voksen i 50 timer før du mottar en mellomliggende førerkort, noe som tillater dem å kjøre av seg selv, men med flere restriksjoner. Etter et år med vellykket kjøring uten brudd, mottar en ny driver en full privilegium lisens. Innhenting av en elev er tillate
p Det er flere trinn en ny driver må ta for å få en lærendes tillatelse, som tillater en person å kjøre med en kompetent voksen i passasjersetet. Ifølge Michigan Secretary of State Office, må en person være minst 14 år og 9 måneder gammel før han eller hun kan begynne førerens opplæring. I tillegg må en Social Security-nummer og bevis på Michigan bosted eller amerikansk statsborgerskap gis for å begynne førerens opplæring. Staten krever at alle nye førerens passere en visjon test. Før en ny driver kan få sin lærendes tillatelse, må de fullføre Segment 1 av førerens opplæring. Segment 1 består av minimum 24 timer med klasseromsundervisning, og et minimum av seks timer med kjøreopplevelsen. I tillegg er det et minimum fire timer observasjon som kreves i et kjøretøy trening. Segment 1 er ofte tilgjengelig på offentlige skoler, og også kan tas på en kjøreopplæring anlegget. Når Segment 1 er fullført, kan en person få elevens tillatelse på den lokale utenriksminister avdelingskontor.
Opparbeidelse av en Intermediate License
p Det er flere krav en ny sjåføren må oppfylle før personen kan få den mellomliggende lisens, som tillater henne å kjøre uten følge. Det er flere restriksjoner på middels lisens, for eksempel en ny driver kan ikke kjøre mellom 12 am og 5 am uten en forelder eller 21-åringen voksen i bilen. For å være kvalifisert for den mellomliggende lisens, må en ny driver være minst 16 år gammel og bestå en synstest. I tillegg må de presentere den Statssekretær en lærendes tillatelse og bevis på amerikansk statsborgerskap eller Michigan bosted. En ny driver søke om et mellomliggende lisens må ha hatt elevens tillatelse i minst seks måneder, og har en forelder kontrollere at den nye driveren brukte minst 50 timer bak rattet kjører med dem. Den nye driveren må også fullføre Segment 2 kjøreopplæring kurs. For å kvalifisere for segment 2, må en ny driver logge minst 30 timer bak rattet, inkludert to timer kjøring om natten, og har hatt sin lærendes tillatelse i minst tre måneder sammenhengende. Segment 2 består av seks timer med kursmateriell og er tilgjengelig på førerens utdanning fasiliteter. Når den nye driveren fullfører Segment 2, må han ta og bestå en førerens ferdigheter test. Testen skal tas på et testsenter som har blitt godkjent av Michigan utenriksminister. Endelig, må sjåførene har ikke hatt noen overbevisning, brudd, lisens suspensjoner eller at-feil krasjer i 90 dager før du mottar deres mellomliggende førerkort. En mellomliggende lisens kan oppnås på en lokal utenriksminister avdelingskontor, og nye drivere må betale et gebyr for lisensen.
Innhenting av en full lisens

Den graderte lisensiering programmet i Michigan krever å fullføre flere flere trinn før en ny driver kan motta alle privilegier som et førerkort. For å få en full lisens i Michigan, krever staten at en sjåfør være minst 17 år gammel, og har fullført minst seks måneder med en mellomliggende lisens. I tillegg må en ny driver har 12 sammenhengende måneder uten kjøring brudd, at-feil ulykker eller lisens suspensjoner. Når en sjåfør oppfyller disse kravene, er en full lisens automatisk sendt til dem fra utenriksminister kontor i Lansing. Det er ingen avgift for den fullstendige lisensen. Hvis den nye driveren ikke oppfyller disse kravene, vil leveringen av den fullstendige lisensen bli forsinket inntil driveren er kvalifisert eller fyller 18 år. På 18 år gammel, utdannet førerens lisensiering ender i Michigan og en sjåfør er kvalifisert for en full lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/drivers-education/145490.html

Previous:
Next:

drivere Utdanning